Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kérdezzek egy fiútól hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kérdezzek egy fiútól hogy megtudjam hogy mit akar tőlem?

Figyelt kérdés

2012. okt. 13. 20:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz?
2012. okt. 13. 21:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Szeretlek Kittiiiiiiii ♥ :)
2012. okt. 13. 21:14
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én lány vagyok, de falra mászok attól ha egy srác olyanokat kérdez tőlem, hogy "tetszem neked?" "mit gondolsz rólam?" stb. és van egy pár haverom, akik szintén falra másznak az ilyen kérdésektől. ezt csak azért írtam le, mert az egyik válaszoló nem értette hogy miért nem nyíltan kérdeznek rá egyesek.
2012. okt. 13. 21:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen a fiúk logikusak, ezért nem értik, hogy a lányok mit köntörfalaznak egyfolytában. Mond meg/kérdezd meg nyíltan!!!

"Mi a célod velem?" Ennél egyértelműbb kérdés nincs, nem is lehet félreérteni szóval így.

2012. okt. 13. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!