Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszek neki? Vagy mit akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leah^^ kérdése:

Tetszek neki? Vagy mit akar?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,aki állandóan beszólogat. Nem sértő dolgokat de idegesít..vagyis először idegesített,de azt hiszem kezdek érezni iránta valamit. Folyton mosolyogva figyel,állandóan néz. És ahhoz képest,hogy azt mondták nekem,hogy ne kezdjek vele,mert bunkó..velem nem az,tök normálisan viselkedik.

Lehet,hogy tetszek neki? Vagy ne is gondoljak ilyenekre? :/

2012. okt. 13. 16:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Úúúú tuti odáig van érted meg vissza!

Te nem érzed?

2012. okt. 13. 16:19
 2/15 anonim ***** válasza:
Állandóan beszólogat olyan dolgokat, amik többnyire idegesítettek, ezért veled szerinted tök normális? Érdekes eszmefuttatás. :D
2012. okt. 13. 16:19
 3/15 anonim válasza:
Tuti tettszel neki :) Beszélgess vele!!!!! csak ügyesen ;)
2012. okt. 13. 16:20
 4/15 anonim ***** válasza:
attól függ hány évesek vagytok
2012. okt. 13. 16:21
 5/15 A kérdező kommentje:
aajj nem úgy értettem xDD istenem xDD csak,hogy kötözködik folyton,de nem bunkó,nem megjegyzéseket tesz. :D és első: nem..én teljesen bizonytalan vagyok :(
2012. okt. 13. 16:21
 6/15 A kérdező kommentje:
nem nagyon merek vele beszélgetni..elég menő és félek,hogy hogy viselkedne velem. és am 13 évesek vagyunk
2012. okt. 13. 16:22
 7/15 anonim ***** válasza:
13 évesek de cukiii :)
2012. okt. 13. 16:26
 8/15 anonim ***** válasza:

"és am 13 évesek vagyunk"

Oké, akkor ennél a pontnál hagyjuk inkább abba az egészet.

2012. okt. 13. 16:27
 9/15 A kérdező kommentje:
:DD na igen,valakinek cuki,de én meghalok,hogy nem tudom,mi van velünk :D
2012. okt. 13. 16:27
 10/15 A kérdező kommentje:
mért kéne "abbahagynunk az egészet"? :O szerintem 13 évesen nem vagyunk túl fiatalok ehhez,mielőtt még ezt irná valaki.
2012. okt. 13. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!