Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élők mit tennétek a helyemben?
Hát ez azért elég sokmindenen múlik. Pl hogy mennyire volt komoly ez a kapcsolat, mit terveztek, ő miért nem segít munkát keresni neked kint stb.
Nemtom hány évesek vagytok, de azzal, hogy letelepedsz itt, ő pedig marad kint, valahogy nekem azt jelenti, hogy ennek a kapcsolatnak lőttek.
Attól is függ mennyire szorulsz rá a melóra éppen...
Ket eve elek tavkapcsolatban a parommal. Egy even keresztul alig-alig tudtunk talalkozni, volt, hogy 5 honapig nem is lattuk egymast. A masodik evben nagyjabol osszekoltoztunk, en jottem hozza kulfoldre, de 3 honapnal tovabb nem tudok az orszagban maradni (nem EU). Annak idejen a kozepiskola utolso evet adtam fel, hogy magantanulokent kulfoldon elhessek. Soha nem bantam meg!
Ha valoban komoly terveitek vannak, es ugy erzed, hogy viszonylag gyakran tudnatok talalkozni, akkor nincs lehetetlen szerintem! Egy probat meger a dolog, es az otthoni allaslehetoseget sem kell feladnod! Fogadd el, es probalkozz tovabbi allaskeresessel kint. Ha talalsz valamit akkor merlegelhetsz, hogy mit tartasz fontosabbnak. Addig is skpye, meg egy-egy egyuttoltott hetvege (felteve ha europai orszagrol van szo). Ha ez lehetetlen, akkor inkabb valaszd az otthoni munkalehetoseget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!