Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyszer feltettem itt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer feltettem itt egy kérdést, hogy hogyan mondjam el egy osztálytársnőmnek, hogy szeretem. Na hogy reagált?

Figyelt kérdés

Megírtam a levelet a "titkos imádótól". Informatika óra előtt én maradtam fent utoljára a teremben, aztán egy tábla csoki kíséretében a padjára tettem, ám amikor flértünk a teremben és megpillantotta a levelet, nem fogatdta kitörő örömmel. Alig akart hinni a szemének és az osztályból egyedül őt nem érdekli ez a téma.

szerencse, hogy színészi képességekkel vagyok megáldva ("tanárnő, azért nincs kész a házim, mert az éjjel feltaláltam az időgépet, és egy veloczyraptor megette" :D), úgyhogy senki nem jött rá, hogy én írtam a levelet. De engem zavar, hogy nem érdekli, hogy ki vagyok, zavar, hogy a barátnőivel viháncoltak a levél olvasása közben, de legjobban az zavar, hogy nem sikerült benne kíváncsiságot ébresztenem, nem vágyik megismerni a "titkos imádó" romantikusabb oldalát.

Huh... vélemény?

amúgy 15/F...

2012. okt. 9. 16:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

nincs öltözőszekrénye. amúgy bementem az osztályterembe és lerohant a fél lánybrigád kórusban harsogva, hogy "tudjuk, hogy te vagy az!" Hogy mire alapozták ezt a gyanút? az osztály 65%-a értelmi fogyatápos, 5%-a troll, 26%-a pedig lány (a mardék 4 meg én vagyok :D) És ezt most nem csak úgy mondom! Az osztály az iskola szégyene! komolyan...

kitaláltam magamnak egy alibit, elváltoztattam a kézírásomat, és azt mondtam, hogy a nyáron szakítottam, úgyhogy most nem vágyom komoly kapcsolatra => átmentem a tesztjeiken

És mint azt fent említettem remek színész vagyok, így tisztában voltam vele (mivel vszínűleg megfigyeltek a lányok), hogy normálisan kell viselekednem. Azaza: odamentem, érdeklődtem, megjátszottam, hogy érdekesnek/foglalkoztatónak találom, vajon ki küldhette a levelet. Ééés... a szemembe mondta, hogy egyáltalán nem érdekli (és láttam, hogy nem hazudik)

2012. okt. 9. 17:24
 12/14 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Amúgy 15/f
2012. okt. 9. 17:24
 13/14 A kérdező kommentje:
egyéként nem vagyok jó a nőknél, sőt (talán túlzottan is) önbizalomhiányos vagyok... :(
2012. okt. 9. 17:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem nyugodtan adhattad volan a levelet , mert engem meg minden, ismetlem minden srac ismerosom "haverzona"ba sorol. Mar idegesit :| Na, segiteni nem nagyon tudok. Talan annyi, hogy ne add fel. Egy level nem kepes elmondani helyetted,szerintem arctol arcba jobb letz volna.
2012. okt. 9. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!