Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szakítsak? Többi lent
Van egy barátom akit nagyon szeretek és eddig megbíztam benne minden téren, de most jött el az hogy nagyon bizonytalan vagyok nem tudom hogy mit tegyek.
Ez elött 2 hónapja volt az hogy disco-ban voltunk és letagadott a haverjai elött azt mondta csak haverok vagyunk csak dugunk ezt vissza hallottam mai napig is tagadja, hogy ő nem mondott ilyet .
De tegnap amit tett nagyon megbántott mert beszélgetett egy lánnyal akit ismerek és ő bemásolt nekem mindent amit írtak egymásnak és ő elötte is letagadott és találkozni akart vele.
Fészen sem volt kiírva hogy kapcsolatban vagyunk mert mindig azt mondta hogy gyerekes ha ki van írva megértettem de lehet mára már azért mondta ezt hogy ne lássa senki hogy mi együtt vagyunk! :S
Én 17 éves lány vagyok a barátom pedig 20 !
De akkor miért könyörög vissza meg mondtam neki hogy adok neki egy lehetőséget ha fészre is kiírja hogy kapcsoltban vagyunk ideges lett de mondtam neki ha nem tetszik neki amit mondtam akkor felejtsen el vége !
És végülis kiírta de nem saját akaratából !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!