Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy én úgy érzem, hogy mindig többet akarok a barátnőmmel lenni, mint ő velem?
És hogyan lehetne azt elérni, hogy ő neki ugyanannyira fontos legyen hogy sokat legyünk, mint nekem?
17/f
7 hónapja vagyunk
Ha ezt érzed, nagy valószínűséggel így is van. Főleg, hogy srác vagy, így még átmeneti hisztiről, érzelmi hullámzásról sem lehet szó. (na nem mintha, ti pasik nem tudnátok hisztizni!) :)
Elérni nem tudod senkinél, hogy fontos legyen számára az együtt eltöltött idő, hisz ezt vagy akarja valaki, vagy nem. Lehet, hogy ő ennyit igényel, és a több, már megterhelő lenne számára, aminek tutira szakítás lenne a vége. Azt ajánlom finoman kérdezz rá, mondd el mit érzel, és hívd fel rá a figyelmét, hogy te szeretnél kicsit többet vele lenni. Ha fontos vagy neki, el fogja mondani az ő álláspontját, és megpróbál a kedvedre tenni.
Egyébként gondold végig, hogy tartalmas-e az az idő, amit együtt vagytok, mert lehet, hogy kicsit uncsi a leányzónak, és ezért nem akar belőled többet. Próbáld meg kideríteni, mihez lenne kedve, vagy mit csináljatok, amivel gyorsan telik ugyan az idő, de tartalmas és értelmes elfoglaltság! :) 25/L
Nem egy helyről hallottam már, hogy párkapcsolatban egyik fél mindig jobabn szeret, mint a másik. Úgy gondolom, teljesen kiegyensúlyozott szeretet nincs. Valaki mindig jobban szeret, a másik pedig jobban élvezi ezt.
Gondolkodj ezen. Melyik a kényelmesebb?
- ha te szeretsz jobban, te keresed jobban a társaságát..ő pedig inkább sütkérezik ebben, mint viszonozza.
Fordítva jobb lenne?
Komolyan mondom: érdeklődj ismerőseidtől, náluk mi a felállás. Úgy gondolom, fogsz csodálkozni. Valaki mindig jobban kiadja magát, jobban szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!