Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltoznak a szülei?
16/L vagyok. Járok egy fiúval, már 1 éve.
Most felvitt a szüleihez, bemutatni.
Beszélgetés közben kérdezték, hogy a szüleim mit dolgoznak?
Én mondtam hogy Szobafestő vállalkozó.
Beszélgettünk tovább, és egyszer csak az anyukája azt mondta, hogy igazán nem egy munkás család gyermekének szánták a fiukat. Az Ő férje a parlamentben dolgozik miniszteri sofőrként.
Én köpni nyelni nem tudtam.
(Egyébként én orvos szeretnék lenni, és apám még költségtérítéssel is tudna taníttatni.)
Egy egy rövid ideig még ott ültem, majd felálltam és elköszöntem.
Az anyja mondta, hogy hát ebédre hívott, miért nem maradok? Mondtam hogy nem érzem jól magam.
Szólt a fiának, hogy kísérjen haza, mert az úgy illik.
Elkísért, és kérdezte, hogy mim fáj, mi a bajom? Kérdeztem, hogy te nem tudod?
Értetlenedet. Magától nem jött rá, hogy mi a bajom.Most egy hete nem találkoztunk, és Ő midig hív telefonon.
Nem szólt semmit az apám és a családom védelmében.
Mit várhatok ezután tőle, Szakítsak vele? Olyan lesz mint az anyukája? Nem szeretném. Mit csináljak?
Arra már kitértem. Én legalábbis biztosan. De mások is. Mérlegelned kell, hogy vajon máskor, másban is ilyen lenne, vagy képes lenne kiállni melletted? Lehet, hogy neki fel sem tűnt az egész. De ÜLJ LE VELE, és beszéld meg VELE ezt. Addig, míg friss az élmény. Ha hetekkel később hozakodsz elő vele, már hasztalan lesz.
Szépen elmondod neki, hogy neked mi és miért esett rosszul. Ha elég értelmes, akkor fel fogja fogni. Ha meg nem, még mindig ott a másik út.
(Én is mondtam már a páromnak olyasmit, amire nem is emlékezett, hogy azzal engem megbántott. Használt rám egy kifejezést, meg úgy kezelt, mint anno a zenetanárom, aki miatt abbahagytam a zeneiskolát, meg az egész zenetanulást. Elmondtam, ő megértette, változtatott, és azóta minden idilli újra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!