Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, ha lenne egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha lenne egy ilyen lány, kinevetnétek?

Figyelt kérdés

A lány kicsit tetszene nektek, de ti nem akarnátok komoly kapcsolatot vele, mert túl komoly felfogású hozzátok képest, ráadásul ti nem is tudtok megmaradni egy lány mellett, mert a kalandokat kedvelitek. A lány szerelmes lenne belétek, de ezt nem meri megmondani, mert fél, hogy csak kihasználnátok.

Kinevetnétek, ha egyszer mégis erőt venne magán és megmondaná, hogy nagyon hosszú ideje szerelmes belétek?

2012. okt. 4. 21:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

nem nevetném ki!

megmondanám neki h nyűgözzön le! :)

2012. okt. 5. 20:12
 12/21 anonim ***** válasza:
az hogy valaki féltékeny és nem bulizik rohadtul nem egyenlő a komoly felfogással, nagyon elvagy tévedve te
2012. okt. 7. 21:07
 13/21 anonim ***** válasza:
földhöz csapkodnám a hátsómat örömömben
2012. okt. 7. 21:08
 14/21 A kérdező kommentje:

12-es, ezt nem értem, én nem mondtam, hogy nem akarok bulizni

a komolyság az nálam pl. azt jelenti, hogy nem váltogatom a pasikat havonta, a normális, hűséges kapcsolat híve vagyok, nem szeretek hányásig inni, nem öltözöm ribinek, ha elmegyek valahová stb.

2012. okt. 7. 21:19
 15/21 anonim ***** válasza:
Dehogy nevetném ki!
2012. okt. 7. 21:21
 16/21 A kérdező kommentje:
Értem, oké, nem nevetitek ki. De az nagyon rossz érzés, ha valaki nagyon szereti a másikat, de az nem szereti viszont. Kiszolgáltatott érzés, hogy elmondtam: te vagy a legfontosabb nekem. És a másik csak kedvesen mosolyog, vagy kap az alkalmon, és rákattan a potya szex lehetőségére. Ettől csak megalázott lesz a nő, nem?
2012. okt. 7. 21:29
 17/21 anonim ***** válasza:
eleve nem lehetsz komoly ha ilyenek miatt ítélsz meg másokat:) Jól tippeltem akkor.
2012. okt. 7. 21:38
 18/21 anonim ***** válasza:
ettől senki nem lesz megalázott szerintem
2012. okt. 7. 21:38
 19/21 A kérdező kommentje:
12-17-es még mindig nem igazán értelek, pedig próbálom :)
2012. okt. 8. 21:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Te cica hány éves vagy? :DDDDDDDDD
2012. okt. 24. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!