Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a barátom ismét belémszeressen?

Figyelt kérdés
Barátom már nem érzi meg bennem azt a plusz,amitől szerelmes lenne,jövő péntekig,ha ez nem változik akkor szakítunk...fél éve vagyunk csak együtt,ha szét is mennénk idővel tudom,hogy összejönnénk,de én nem szeretném picit sem elveszíteni.

2012. okt. 3. 07:51
 1/9 A kérdező kommentje:
mindent megtennék érte :) minden nap sexelünk,sokat hisztiztem elmúlt hetekben,de már jobban odafigyelek rá,hogy ne akadjak ki semmin stb... de úgy érzem ez kevés lesz...
2012. okt. 3. 07:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Ne erőltesd.

Az ilyet meg amúgy sem lehet manipulálni.

2012. okt. 3. 08:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fontos mindennap szexelni, de talán bedobhatnál pár újdonságot pl. főhetnél neki valamit vagy sütit sütni együtt, elmenni moziba , vagy egy új szexi hálóing és persze kevesebb hiszti és több mosoly. :)
2012. okt. 3. 08:40
 4/9 anonim ***** válasza:
*főzhetnél
2012. okt. 3. 08:40
 5/9 anonim ***** válasza:
hipnotizáld meg
2012. okt. 3. 10:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány évesek vagytok, de ez így kicsit gyerekes. Nem fog határidőre beléd szeretni, se jövő péntekig, se semmikor ,ez nem így működik.

És ha minden nap szexeltek, akkor meg pláne nem, hiszen ott vagy neki állandóan, nem?

Max. annyit tehetsz, hogy kicsit eltávolodsz tőle, és figyeled, jön-e utánad, érdekled-e egyáltalán annyira?

2012. okt. 3. 10:22
 7/9 A kérdező kommentje:

igen,kevesebbet fogunk találkozni,nem alszunk együtt meg csinálunk pár közös programot(vagy legalább sétálni menjünk ki városba) s hátha javul valamit a helyzet :)

határidő elég gyerekes,igen,látszik,hogy ő találta ki :D talán nem akarja tovább pazarolni rám az idejét,mert azt állítja,hogy ő nem fog már belémszeretni meg nem akarja megmenteni kapcsolatunkat...

2012. okt. 3. 13:37
 8/9 anonim ***** válasza:
feküdj le vele. ha többször is megteszed, lehet belédszeret
2012. okt. 3. 14:36
 9/9 A kérdező kommentje:
hétvégét külön töltjük,minden estére szerveztünk közös progikat,úgy érzem pozitívan változott a hozzá(m)állása :)
2012. okt. 6. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!