Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok? Bővebben lent!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Van egy barátom (nem pasim hanem a barátom) már lassan 10éve vagyunk jóban. Nagyon bensőséges a viszonyunk. Teljesen olyan mint én csak éppen pasiban. Mindig ott volt mellettem az életem során. Sokszor voltak nagyon nehéz részei az életünknek mindig ott voltunk egymás mellett. Már szinte olyan mint egy párkapcsolat mert sokat vagyunk együtt. Folyton beszélünk telefonon.

Bár szerintem nagyon jól néz ki. És ha bele gondolok hogy milyen pasit szeretnék akkor csak azt tudom mondani hogy olyat mint ő.

Viszont 1hónappal ezelőtt elő jött azzal hogy ő szerelmes belém. Hogy azért nincs évek óta barátnője mert tőlem a szexen kívül mindent meg kap. DE 27 évesen ő eljutott oda h próbáljuk meg lesz ami lesz.

Én kiröhögtem, és mondtam neki hogy nem szerelmes belém. CSak engem szeret gyakorlatilag a világon a legjobban de ez akkor sem szerelem.

Ettől a ponttól kezdve elkezdtünk eltávolodni.

Most pedig nem tudom eldönteni hogy mit érzek? Lehet h én is szerelmes vagyok csak egyszerűen mindig is tagadtam magamba? Vagy csak azért szenvedek ennyire a hiányától mert egy barátot elveszíteni az is nagyon nehéz???

2012. okt. 2. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát barátot elvesziteni nem annyir fáfdalmas. Igaz pasiként válaszolok de én is veszitettem el barátot és egyáltalán nem viselt meg. Gondolkozz el a érzéseiden és dönts mig meg nem bánod.
2012. okt. 2. 19:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Elég valószínű.
2012. okt. 2. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Nézd. Én is voltam ilyesmi helyzetben. Évfolyamtársak voltunk a fősulin, minden órán egymás mellett ültünk, együtt tanultunk, együtt készültünk a ZH-kra, együtt lazítottunk vizsgák után, stb. Kollégisták voltunk mindketten, szóval könnyű volt. Időközben neki volt barátnője, de ez engem sosem zavart, hiszen barátok voltunk. Örültem, hogy boldog. Nekem ő barát volt, de nem több. Én is ismerkedtem srácokkal, volt is, akivel összejöttem, hosszabb-rövidebb ideig együtt is voltam, de ez a barátom mindig ott volt nekem.

Aztán egyszer elhívott randira (szó szerint nem mondta ki, hogy randi, de utólag már világos, hogy annak szánta), akkor elmentem vele, semmit sem sejtve, és nem is történt semmi különös azon a találkán. Zajlott minden ugyanúgy tovább. Később megint volt, hogy elhívott magukhoz, elmentünk biciklizni, sétáltunk az erdőben, ittunk egy sört, stb., és akkor hozakodott elő azzal, hogy ő sokat gondol rám, és igazából gondolt arra, hogy elmehetnénk együtt vacsorázni, és talán lehetne köztünk több is, mint barátság. Még a nővére is odajött egyszer hozzám a kollégiumban, és rákérdezett, hogy összejönnék-e az öccsével.

Na, én akkor jöttem rá, hogy biztos nem tudnék beleszeretni, és nem lenne jó a kapcsolatunk, mert csak elrontanánk a barátságunkat. Tudod, honnan tudtam? Onnan, hogy mikor arra gondoltam, hogy esetleg megölelném, vagy megcsókolnám, az olyan lenne, mint ha a tulajdon bátyámat csókolnám és ölelném meg. Vagyis mint ha testvérek lennénk, és olyan visszás lett volna. Egyszerűen nem tudtam rá úgy nézni, mint pasira. Akármennyire is jól kijöttünk egymással.

És meg is mondtam neki, hogy mit érzek. Aztán végülis ő is rájött, hogy ez így sokkal jobb. Nem én vagyok az, akire vár.

Azóta már felesége van, nem rég született babájuk, és boldogok együtt. Nekem is van párom, és mi is komolyan tervezzük együtt az életet.

SZÓVAL, AMI TÉGED ÉRINT ebből: Szerintem gondold végig! Képzeld el, mi lenne, ha megfogná a kezed? Mi lenne, ha hozzád akarna bújni, ha meg akarna csókolni? Mi lenne, ha elkezdenétek egymást vetkőztetni? Tudnál rá úgy nézni, mint pasira, mint a párodra? Vagy inkább röhejesnek találnád a szituációt? Talán te is úgy éreznéd, hogy ha megcsókolnád az olyan lenne, mint ha a testvéredet csókolnád?

Ha ezekre a kérdésekre egyértelműen tudod azt válaszolni, hogy MINT HA TESTVÉR LENNE, akkor tudod, hogy nem vagy szerelmes belé, és csak barátként tekintesz rá.

De ha egy kicsit is elbizonytalanodsz, akkor szerintem próbáljátok meg együtt, vágj bele!

Sok sikert!

(26/L)

2012. okt. 2. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagy valószínűséggel.

Szerintem egy barát elveszítése is szörnyű, de teljesen más!

2012. okt. 3. 18:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát azt rosszul tetted, hogy kinevetted az érzéseiért, és hogy nem fogadtad el igazságnak, hogy így érez!

Az viszont más kérdés, hogy Te szerelmes vagy-e belé. Ha magadtól nem merült ez fel eddig benned, akkor nem vagy az.

És igen, szar elveszíteni barátot, engem mindig megviselt nagyon, van, amelyiken évek, évtizedek múltán sem vagyok túl!

2012. okt. 3. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!