Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egyesek miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egyesek miert valnak "pszichopatava" a szerelemtol?

Figyelt kérdés

egy ismerosom helyzete miatt merult fel bennem a kerdes.

adott 1kapcsolat.nehez,szakitasokkal teli,nyuglodos.a par lany tagjat ismerem jobban,aki 2ev alatt betegesen beleszeretett a (volt)pasijaba,es mikor szakitott a srac ,durva amokfutasba kezdett.zaklatta ot,kovette,nem akart elmenni a pasi lakasabol,ugy kellett kidobni a cuccait,stb.

Ti lattatok/eltetek meg hasonlot?miert lesz valaki ilyen beteges?

Koszonom a valaszokat

2012. szept. 30. 09:59
 1/7 anonim ***** válasza:
az ilyenek lesznek öngyilkosok..kezeltetni kell.. beteges féltékenység...részvétem a srácnak..
2012. szept. 30. 10:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez olyan "fájdalom" elkerülési reakció. Vissza akarja kapni amit elvesztett, akár agresszióval is.

Gondolj bele, hogy szerelmes belé és már elképzelte a jövőjét vele és csak 1 szempillantás alatt szertefoszlott, ami nem akart. És ezt az álmot akarja megmenteni, hogy beteljesüljön.

2012. szept. 30. 10:07
 3/7 A kérdező kommentje:

koszi az eddigi valaszokat!

de miert lesznek az ilyen emberek ongyilkosok?

2. igazad lehet,azert egy szakitas baromira tud fajni,de miert alakul ki valakiben ilyen abnormalis reakcio?

2012. szept. 30. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok pszichológus, de szerintem csakis a családi háttérre vezethetőek vissza azok az okok, amiért valakiből hibbant "holtkóros" lesz. Valamilyen tragédiát él ilyenkor át az illető a családban, vagy totális kavarc, káosz uralkodik otthon és ez nagyon kihathat a későbbi magánéletére is. Hát az ilyen előbb-utóbb a zárt osztályra, börtönbe, vagy a hullaházban köt ki. Ez van. Vannak ilyen emberek sajnos.
2012. szept. 30. 10:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Az ilyenek eleve se szerelmesek,hanem valami szeretethiányt pótolnának valakivel,amikor meg véget ér a dolog,a szeretet beteges ragaszkodássá lesz.
2012. szept. 30. 10:20
 6/7 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
Szerelmesek, nem akarja elveszíteni élete értelmét.
2012. szept. 30. 10:41
 7/7 anonim ***** válasza:
en meg csak tevepatarol hallottam eddig :D
2012. szept. 30. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!