Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jujj, megesz a kíváncsiság....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jujj, megesz a kíváncsiság. Hogyan tudnék infót szerezni?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki nekem nagyon bejön, sőt!

Van egy barátnője, akivel szerintem szakítottak. Sajnos nem ismerem a lányt, meg közös ism. sincs, akitől megkérdezhetném, hogy igaz-e a dolog. Csak azt látom, hogy a lány facen egy ideje nem lájkolt semmit a fiúnál, előtte pedig mindent folyton lájkolt.

Viszont a falán azt írja, hogy nagyon szerelmes, de se kép, se semmi, nagyon titkolózós. Ez nekem ellentmondás, lehet, hogy ez már másik pasi? Nem tok kit megkérdezni.

Most akkor hogyan derítsem ki mi van?

Lécci segítsetek értelmes ötlettel, és ne azt írjátok, hogy de ráérek, meg hogy hány éves vagyok, nem ez a lényeg. köszike

2012. szept. 29. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"Csak azt látom, hogy a lány facen egy ideje nem lájkolt semmit a fiúnál, előtte pedig mindent folyton lájkolt. "

Ez mindent elmond :D

2012. szept. 29. 21:32
 2/8 A kérdező kommentje:
1-es, úgy gondolod? nekem is ez szúrt szemet
2012. szept. 29. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát manapság sok esetben ez tényleg mindent elmond:D

De vigyázz, mert csak akkor ha a lány a fél életét a facebookon éli. Hisz nem törvényszerű hogy folyton lájkolgasson...

Csak tudod azt nem értem, hogy azzal miért leszel előrébb, ha megtudod, hogy szakítottak. Hisz nem ismered a srácot, a leírtak alapján pedig az jön le hogy még közös ismerősötök sincs, akin keresztül meg tudnád ismerni...

2012. szept. 29. 21:38
 4/8 A kérdező kommentje:

a srácot ismerem, a lányt nem ismerem

a lány nem él a facen, de ha a fiú feltesz valamit, azt ő lájkolja mindig

most meg jó pár napja nem lájkolt nála, igaz a fiú se osztott meg sok mindent

2012. szept. 29. 21:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Hagyd őket békén.
2012. szept. 30. 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Töröld magad facebookról, szerinted mindent elárul az a sz>r?
2012. szept. 30. 18:03
 7/8 A kérdező kommentje:

5-ös, békén hagyom, egyiknek se írtam, nem zaklatom őket

te még sose voltál szerelmes? :O :(((

6-os, néha az lenne jó... nem árul el, sőt félrevezet...azt hiszem mégse mentek szét, most végképp nem tudom, mi van

nyugodtan kövezzetek meg, nekem már mindegy

2012. szept. 30. 22:42
 8/8 anonim ***** válasza:

De, voltunk/vagyunk szerelmes, csak az a jótanácsunk, hogy ne nyomozz, ne Facebookon éld az életed.

Ne gyárts elméleteket, hogy szerinted szakítottak-e vagy micsoda, ne szűrj le végső dolgokat abból, hogy valaki "lájkol-e". Merthogy pl. nekem vannak olyan korszakaim, amikor hiába vagyok párkapcsolatban, nincs kedvem felmászni FB-ra, nem lájkolom a párom képeit, semmi, kivonulok.

"Nem tok kit megkérdezni. Most akkor hogyan derítsem ki mi van?"

Úgy, hogy írsz egy üzenetet annak a pasasnak, hogy szimpatikus a számodra, ezért ha van kedve/ideje/hangulata, találkozhatnátok a héten.

1) Ha visszautasít, akkor felteszem, foglalt. Esetleg még ki is mondja.

2) Ha nem utasít vissza, akkor meg találkoztok, megisztok egy kávét - és közben, a) visszautasít, mondván van barátnője b) nem utasít vissza, beszélgettek egyet, mert nincs barátnője.

Pofonegyszerű.

2012. okt. 2. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!