Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy ne szeressek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne szeressek belé?

Figyelt kérdés

Nekem van vőlegényem akivel együtt élek, és most megismertem őt, és egyre jobban érzem, hogy vonzódom hozzá...nem akarok beleszeretni..

szeretem a vőlegényemet, de mostanában sokat gondolok a másikra is.. mit tegyek.. elkerülni nem tudom, mert egy suliba járunk és a szalagavatón együtt fogunk táncolni

2012. szept. 29. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
egyszerű a megoldás.. szólj a vőlegényednek h táncoljon veled.. ennyi.. :)
2012. szept. 29. 11:33
 2/8 A kérdező kommentje:
ő dolgozik és nem tudna bejönni próbákra..
2012. szept. 29. 11:37
 3/8 anonim ***** válasza:
én is megtudtam oldani.. akarásnak nyögés a vége... :) és te már nagyon a nyögés felé hajlasz.. :)))
2012. szept. 29. 11:40
 4/8 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy tényleg nagyon tetszik.. de áhh nem szabad :SS nekem végem lesz :'DDD
2012. szept. 29. 11:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, 18 éves vagy. Ilyen korban szerintem még nem normális együtt élni valakivel, illetve jegyben járni. Te is most kezded érezni. Hagyd ott, éld ki magad, nincs ennek még itt az ideje. Ha nem is néznél másra, még azt mondanám hogy ti vagytok a ritka kivételek, de te is látod, hogy nem így van.
2012. szept. 29. 11:42
 6/8 A kérdező kommentje:
19 vagyok..mondjuk ez is korai még tudom.. mondjuk már 18 éves koromtól együtt élünk, eddig semmi baj nem volt, minden jó volt, aztán most meg ez :( néha úgy érzem, hogy nekem nem való komoly kapcsolat..
2012. szept. 29. 11:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha bármit tennél most a másik sráccal, akár 1 csók, akár több, utána bizony megbánnád. És visszakívánnád azt időt, hogy megváltoztathass mindent. Szerintem ne csinálj butaságot... a vőlegényed szeret, együtt éltek, mit kívánhatnál még? Ha úgy érzed nem ő az igazi, akkor meg szakítsatok.
2012. szept. 29. 12:07
 8/8 A kérdező kommentje:
nem fogom megcsalni! Ha nem szeretném, akkor sem csalnámmeg, mert sztem ez a leggusztustalanabb dolog amit vki művelhet a másikkal.. nem attól félek, hanem h érezni foogk vmit.. és ezért távol fogom tartani tőle magam vmilyen szinten!
2012. szept. 29. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!