Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeret úgy, mint régen?
"Amiket itt leírt, annak a töredéke is elég ok a szakításra." LOL!
Tehát elég indok egy szakításhoz az, hogy egy férfi nem veszi észre, hogy egy nőnek új frizurája vagy új fehérneműje van? Vagy az, ha éjszaka felébred, rá se néz?Atyaég! Fogadni merek, te is az a típusú nő vagy, aki képtelen a hosszú távú kapcsolatra és egyre-másra váltogatja a partnereit. Már bocs, de ha rossz napjaim vannak, én se veszem észre a párom új haját; a fehérneműiről nem tudhatom, melyik új meg melyik nem, mert a ruhatárában nem vagyok otthon. Éjszaka meg ha felébredek valamiért, nem fogom még a páromat babusgatni, mert ugyanakkor korán is kell kelni, nem szórakozhatom el a drága perceimet arra, hogy még nekiállok a páromat babusgatni. Ja, és 1,5 éve kapcsolatban vagyok!
Én inkább arra gondoltam, hogy ha megbántja akkor az nem érdekli, hibáztatja mindenért, nem akar beszélgetni.
Egyébként anyukáddal személyeskedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!