Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hagyjam magam meghódítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hagyjam magam meghódítani?

Figyelt kérdés

A kérdés hülyén hangzik, de komolyan kérdezem.

A barátommal nagyon hamar jöttünk össze ( és csak 1 hónapja vagyunk együtt)

És elmondta, hogy túl gyorsan adtam be a derekam és nem húztam az agyát pedig ez hiányzott volna neki, hogy legyen miért küzdenie.

Még nem feküdtünk le, de most nem is tudom mit gondoljak.

Szerintetek hogy viselkedjek vagy mit csináljak, hogy hódítani tudjon?

Előre is köszönöm a válaszokat és kérlek, bunkók kíméljenek!

2012. szept. 28. 02:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Na, most szerintem húzzad az agyát, és ne feküdj le vele, akkor se, ha már könyörög. El fogja átkozni a napot, amikor azt mondta, túl gyorsan adtad be a derekad...
2012. szept. 28. 02:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem viselkedj természetesen, csak úgy, ahogyan te érzed. Sokkal jobb, hogy ha a küzdelmet hiányolja a barátod, mint ha a megjátszásodat reklamálná.
2012. szept. 28. 03:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem se játszd túl magad... viszont az elsőnek igaza van... ameddig csak tudod húzd a szexet, az se érdekeljen ha már sír annyira kíván.
2012. szept. 28. 04:05
 4/12 anonim ***** válasza:

OFF.Na a számok kicsit magasak nekem.Nagyon hamar jöttetek össze.Az mit jelent?

Csupán 1 hónapja vagyunk együtt.Csupán?

Panaszkodik hogy nem húztad az agyát.Megütötted a főnyereményt most kérheted tőle amit szeretnél.

Még nem feküdtetek le 1 hónap után.Nem lehet hogy cinikus kijelentést volt ez a pasidtól és enyhe célzás?

2012. szept. 28. 04:23
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem!

Az elsőt konkrétan erre a hétvégére terveztük de miután ezeket tegnap hajnalban mondta nekem, most mindketten úgy látjuk várnunk kéne.

2012. szept. 28. 09:32
 6/12 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszolót nem értem igazán...

Viszont én is az elsővel értek egyet: nagyon lassan menj bele a szexbe, de még a pettingbe is! Nem tudom, látott-e már ruha nélkül, vagy ért-e már hozzád intim helyeken, de ha még nem, akkor próbálj meg úgy viselkedni, mint egy kis szűz szende lányka, akinek először van barátja életében...

Ha már szóvá teszi (vagy csak a viselkedéséből látod, hogy mennyire vágyik rá(d)), akkor azonnal cselekedj! :D

De mondd el neki, hogy "most elég lassan adtad be a derekad..."

2012. szept. 28. 09:40
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát már ezeken túlvagyunk sajnos:(
2012. szept. 28. 09:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Én ezt az egészet így már offolnám a barátod helyében.
2012. szept. 28. 10:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Miért?
2012. szept. 28. 10:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert Nekem ez már túldramatizálásnak tűnik. És nekem az nem a jó üzlet, hogy bonyodalom már van, szexnek viszont még híre hamva sincs. Ez számomra a veszteséges befektetés esete és én azt nem :)
2012. szept. 28. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!