Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fogadtatok már vissza ex-élett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogadtatok már vissza ex-élettársat/férjet? Tapasztalatokat várok.

Figyelt kérdés
Ha igen, miért,ha nem,miért nem?Minden történet érdekel!

2012. szept. 27. 17:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igen anyum apumat fogadta volna vissza válásuk után rá 2 évre.Sok nem szép dolgot élt át a házasságuk de a gyerekekért én értem kis tesómért újra akarták kezdeni, amit én akkor 20 évesen megakadályoztam. Ma már belátom felnőtt emberként hiba volt beleszólnom. Mert anyu szívét azóta 2 férfi tönkretette az utolsó anyagilag is sajnos. akikről mi gyerekek is azt hittük jobb lesz mint apu:(

nem így lett!

mai napig magamat hibáztatom hogy miért nem hagytam hogy esélyt adjanak egymásnak, csak hát a tesómmal annyi lelki sérelem ért minket hogy én tartottam tőle hogyha újból kibékülnek marad minden a régi. apu sokat volt távol tőlünk külföldön s ez ráment a házasságukra az évek alatt.de a válás után úgy voltak vele hogy mégis megpróbálják újra a gyerekek érdekében, meg anyu is érzett szerintem iránta, csak én kicsaptam a balhét akkoriban. megbántam!mert anyunak azóta csak a pasijai csalódást okoztak, s így visszagondolva apám közel se annyit,most újból látok valami szikrát köztük igaz mi már a tesómmal felnőttünk,de most már örülnék ha kibékülnének, mert akkor igazi a család ha összetartanak s ez a gyerekeknek nagyon fontos utólag belátom, meg ahogy telik az idő s idősebbek lesznek jobb ha van kire számitania az embernek öreg korára. ma már másképp gondolkodom s ha újból ki szeretnének békülni nem fogom megakadályozni.:)

2012. nov. 19. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!