Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fogadtatok már vissza ex-élett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogadtatok már vissza ex-élettársat/férjet? Tapasztalatokat várok.

Figyelt kérdés
Ha igen, miért,ha nem,miért nem?Minden történet érdekel!

2012. szept. 27. 17:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
erre én is kíváncsi vagyok mert én is ezen filózok hogy visszafogadjam-e :S
2012. szept. 27. 17:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Engem most fogadtak vissza.
2012. szept. 27. 17:36
 3/11 A kérdező kommentje:
mesélj...mi történt...milyen "újra együtt"?
2012. szept. 27. 17:39
 4/11 anonim ***** válasza:

Mi KB fel éve szakítottunk a barátnőmmel olyan 11-12 napig voltunk külön, aztán mégis csak kibékültünk, és azóta együtt vagyunk :)

Amúgy az ok amiért szakítottunk, az az volt, hogy úgy éreztem hogy a barátnői fontosabbak neki, mint én. (pl. megdumáltuk, hogy Szombaton jön nálam (mert nem 1 helyen lakunk), és péntek este felhív, hogy a barátnőivel szeretne menni 1 bárba, ilyen csajos szülinap, és hogy csak csajok lesznek. Akkor dobtam...

Tapasztalat: Mióta kibékültünk, én vagyok az első, és nem jár nélkülem sehova.

2012. szept. 27. 17:43
 5/11 anonim ***** válasza:

A fene se tudja.

Teljesen más most a felállás...

Azt mondják felmelegítve csak a töltött káposzta jó.

Nem tudom...

2012. szept. 27. 17:50
 6/11 A kérdező kommentje:
hát ez az..ha beszélünk,vagy itt van velem...úgy érzem...jöhetne vissza akár honap is,mert szeretem.De ha nincs itt,elkezdek gobndolkodni,hogy ugyan minek egy olyan,aki éveken át csalt hol ezzel,hol azzal,minek kellek neki megint én,meg minek idegekedjek azon,hogy ugyan hol van,kivel és mit csinál,ha pl:eresem este teló és nem veszi fel.
2012. szept. 27. 17:59
 7/11 A kérdező kommentje:
bocs a hibákért,siettem,"értsétek" helyesen!
2012. szept. 27. 17:59
 8/11 anonim ***** válasza:
20 ev utan jottunk ujra ossze Anno egyutt eltunk aztan kulonmentunk 20 ev utan ujra osszejottunk.Igaz ket mas ember lettunk
2012. szept. 27. 18:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Az összesen három barátomból, eddig kettő akart visszajönni. Az egyiknek igent mondtam, a másiknak nemet.

Az első barátommal 15 évesen 3 hónapot voltunk együtt majd egy másik csaj miatt dobott. Nem is tudtam róla sokáig, majd két év múlva felkeresett, hogy engem szeret meg ilyenek. Először hülyének néztem. De az együttjárásunk óta eltelt 7 év és még mindig ezt mondja. Nem fogadtam vissza, mert én abszolút nem érzek iránta már semmit, és tudom, hogy nem illenénk össze.

A második barátom is kb 3 hónap után hagyott ott, majd fél év múlva megkeresett, hogy szeretne velem lenni. Visszafogadtam, mert még szerettem. Ezután még 5 évig voltunk együtt. A végén kidobott, majd összejött egy csajjal, akivel egy hónapig volt. Persze utána megbánta amit csinált...még háromnegyed évig könyörgött nekem. Nem fogadtam vissza mert nekem a "másik nő" téma tabu.

A harmadik még nem akar visszajönni, de erősen érzem, hogy vele is ez fog történni, mint az előzőekkel:hogy csak később látja mit veszített. Őt nem biztos, hogy visszafogadnám.

Egyébként azt tanácsolom neked, hogy fogadd vissza, ha szereted. Ha racionálisan és érzelmileg véggondolva is tudnál igent mondani. Persze akkor, ha látod, hogy tényleg kellesz neki és mostmár komolyan veszi a kapcsolatot, és látod, hogy bármit megtenne érted.

22/L

2012. szept. 27. 18:52
 10/11 A kérdező kommentje:
van közös gyerekünk is...ez is elgondolkodtat...de ellene szól a megcsalás.Vagyis megcsalásai.
2012. szept. 27. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!