Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor neki is tetszek?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik : ). Régebb óta ismerjük egymást (de csak látásból) de most megváltozott a viszonyunk . Egy véletlen folytán ugyanabba a szolfézs csoportba kerültünk és elkezdtünk dumálni. Voltunk együtt azóta pár helyen (mindig ő hívott el) és egyfolytában rám ír facebookon .
Igaziból nem tom nekem nagyon tetszik és én is nagyon akarok neki tetszeni. Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak de... most tetszik életemben először valaki és nem tom mit csináljak... :/
Szerintetek van rá esély, hogy ő is kicsit másképpen néz rám mint egy barátra???
Én 14L ő 14F
2012. szept. 26. 22:29
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást! ;) próbálkozom
2012. szept. 27. 17:22
6/7 A kérdező kommentje:
És most lettünk fél évesek :)<3
2013. szept. 15. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!