Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon gyorsan el akarok érni valamit egy fiúnál?
Figyelt kérdés
Szóval...Két éve szerelmes vagyok egy fiúba, akivel mindennap találkozom, mégsem sikerült még nála elérnem semmit. És úgy tűnik, jövőre elmegy és sosem látom többet! (nem hal meg) Szerintetek mit csináljak???2012. szept. 25. 18:03
11/13 A kérdező kommentje:
Válasz az utolsónak: igen, sajnos ismerem személyesen.
2012. szept. 27. 15:34
12/13 anonim válasza:
Még így is megesik, hogy több év után jön rá valaki, hogy szerelmes. Próbálj meg minél több időt vele tölteni, sokat beszélni vele, de ne legyél nyomulós.
13/13 anonim válasza:
Ugyanez a helyzetem. Én nem merném meg tenni,de ha te igen akkor mindenképp mondd el. Utólag a nem még mindig kevésbé fáj mint,hogy ha meg se próbáltad volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!