Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon gyorsan el akarok érni valamit egy fiúnál?
Tedd azt amit én tettem érettségi évében!
Tudva, hogy már nem sokat fogom látni az évfolyamtársaimat, odaálltam a srác elé, aki tetszett, hogy eljönne-e velem randira?
Nem mondom, irtó ciki volt, amikor válaszra sem méltatott a döbbenettől, és utána minden folyosón benéztem, hogy nincs e ott, mert akkor mentem kerülő úton, vagy szorosan elbújva a tömeg között, de legalább megpróbáltam, és nincs bennem az érzés, hogy mi lett volna, ha? :D
21L
Hajts rá, flörtölj vele azt bírják a fiúk.
(fiú vagyok).
"sosem látom többet!(nem hal meg)" xDDDD
You Dont say??? :D
Amúgy ha ennyire kell akkor amikor el megy melletted harapdáld az ajkaidat és közben nézz a dákójára :D Ezt tuti megjegyzi utána meg menj oda hozzá hogy dugj meg béééjjbe.
te utolsó... szerintem az ilyen tipikus pelyhesfa*szú kommentekre senki nem kíváncsi. miért kell egyre több szerencsétlen lányba ezt a r*banc stílust beleoltani?
Kérdező: 2x elhangzott, de én is elmondom neked... ha 2 év alatt nem figyelt fel rád, hagyd a francba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!