Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor múlik már el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor múlik már el?

Figyelt kérdés
Már 2 hónapja nem beszélek vele,illetve mentünk szét különbözö okok mellett..Na de krédem én hol találok én olyan lányt,akinek van izlése,nem a tömeg tucctucc zenté keresi,van egyénisége,hűséges tudna lenni,nem elfogult szivesen megtudna ismerni más dolgokat is,nem az a discos fajta,és plusz pont ha azrét szeretné a rockot és azért érzékeny is.. :( Én ilyen vagyok,és tényleg..Annyi jel volt,hogy mi összeillettünk mégis nagyon durván eltűnt az életemből,valószinű túl akar lépni rajtam..Mikor nem fog fájni ennyire?Vagy miért ilyen igazságtalan az élet,hogy előb gondolok mindig másra mint magamra hogy neki jó legyen,de én mindig is pofonokat kaptam az élettől?(nem csak ebből kiindulva..) Aki hasonló ember,vagy csak szivesen beszélgetne nyugodtan irhat nem től függetlenül,mert hiába már 2 hónap,még mindig annyira fáj és nem értek semmit... :'( 19/F

2012. szept. 24. 13:30
 1/7 mosolypofi válasza:
Hát az idő minden sebet begyógyít. Tapasztalat. De megpróbálhatod vele újra. :)
2012. szept. 24. 21:41
 2/7 A kérdező kommentje:
idő...nehezen bírom :( egyszer fenn,egyszer lenn és annyira magam alá süllyedek hogy az nem igaz..meg megprobálhatnánk,de nem akarom keresni,zaklatni se sehol,lehet nem is válaszolna,meg olyan helyzet alakult ki sajnos hogy reménytelen lenne :) csak nem tudom a sors miért mindig engem sújt...ilyen szar ember lette mvolna előző életemben vagy nem tudom..és nem csak erre kiindulva..nem akarok utána másnál is pofára esni,nem akarok én senkti ha lenne olyan kaliberű lány mint ő..akkor vele szeretnék meghalni,meg küzdeni kettőnk boldogságáért..de a mai világ... :(
2012. szept. 26. 19:44
 3/7 MadameViciouse ***** válasza:

Most talán úgy tűnik nem lesz más aki olyan mint Ő,(Olyan nem is, de jobb még lehet vagy másképp jó)de idővel ez úgyis szelídül, nem fog már annyira fájni és túllépsz rajta.

Ezen segíthetsz, nem szabad úgy elaludni, hogy ráő gondolsz, vagy azon rágódsz mit rontottál el, milyen lenne vele, milyen volt vele stb.

Ezekkel csak rontasz a helyzeten.

Legyél sokat társaságba, foglald el magad.

Biztos időbe telik majd, de sikerülni fog :)

2012. szept. 26. 19:51
 4/7 MadameViciouse ***** válasza:
Ha meg ez vigasztal én is sokszor felteszem magamnak a kérdést, hogy miért kapok ennyi rosszat az élettől, de szerintem sokan mások is.A különbség csak abban van ki hogyan kezeli a helyzeteket és hogyan lép/nem lép túl rajta.
2012. szept. 26. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt hittem, hogy valami komolyabb bAJOD VAN!
2012. szept. 26. 19:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Az ilyen hozzászólásokat kérem melőzzük :) Komolyabb baj..hidd el mentem sok dolgon keresztül,ez nem egy tipikus tini hisztoizése hogy miért hagyott el,meg miért :) Hanem szimplán nem értem a miérteket,és annyira passzoltunk miért gurított a sors ilyen angy akadályokat elém.(már megint) MadameViciouse probálom probálom,és volt is egy nagy erő bennem,de tegnap óta valahogy valamiért megint eltört bennem valami :/ ciki nem ciki reggel sírtam..valami el van törve bennem,mert még igy nem voltam..túl sok mindenben hasonlitottunk,ugymond tul sok volt a véletlen is...tudnék mesélni,de sokan ugyse hinnétek el bizonyos dolgokat :)
2012. szept. 27. 14:29
 7/7 anonim válasza:

Megértelek én is szerelmes vagyok egyolyn srácba akit én már egyátalán nemérdekelek és én már két éve nem birom elfelejteni néha sikerül egy idöre deutána azon kapom magam h rágondolok:/

De rájöttem h ha majd jön egy másik aki elfelejteti velem akkor tudni fogom h igy kellet lennie :)

2012. okt. 4. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!