Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIUK! Nalatok mit jelent ez? (lent)
Figyelt kérdés
Kidobtok egy csajt egy butasag miatt aztan azt mondjatok neki hogy meg szeretitek, hianyzik nektek, meg nem zartatok le semmit veglegesen , meg barmi lehet , hordtok minden tole kapott targyat, majdnem minden nap keresitek kulonbozo dolgok miatt de megse akartok kibekulni vele? Ez hatarozatlansag miatt lehet?2012. szept. 22. 20:27
11/13 A kérdező kommentje:
jo azokat senki nem szereti de mindenkinek vannak morcos percei. es amugyis azon lehet valtoztatni. csak ahhoz ki kene bekulni.
2012. szept. 23. 16:14
12/13 anonim válasza:
Nem, ezen nem lehet változtatni, és pláne nem úgy, hogy "ha visszafogadsz, soha többé nem hisztizek." Baromság.
Idővel ti is rájöttök, hogy az emberek nem változnak. Más környezetben más kölcsönhatásba lépnek.
BTW én is elég hisztis vagyok. De nem olyan férfit keresek, aki eltűri, hanem olyat, aki képes kordában tartani.
24/N
13/13 anonim válasza:
Én nem bizakodnék a helyedben.
Nem mondom ,hogy direkt, de valószínűleg csak ébren akarja a részedről tartani a lángot, hogy ha nem lesz senkije, te ott legyél neki.
Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!