Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan segíthetnék neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segíthetnék neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akit szeretek. A srácnak bejövök, és már két alkalommal is majdnem sikerült, összejönnünk, de mindig volt valaki aki nem akarta igazán a dolgot, vagy én vagy ő. Most megint ott tartunk, hogy beszélünk és talán lehetne valami, ha mind a ketten komolyan gondolnánk, de a srácnak nincsenek érzései, mert egy másik lány kiölte belőle azokat. Segíteni szeretnék neki, hogy jobban legyen, és újra az a srác legyen akit én megismertem, csak nem tudom mit kellene tennem ezért.

2012. szept. 22. 16:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva sok mindent nem tehetsz érte. Adj neki időt.
2012. szept. 22. 16:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én is félénk vagyok, neki pedig most arra van szüksége, hogy valakivel folyton szexelhessen. Ahogy ismerem, ez segít neki, de én erre még nem vagyok felkészülve és ezt nem tudom neki megadni.
2012. szept. 22. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!