Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon szakítsak a párommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szakítsak a párommal? Vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én 20/L vagyok, Ő 19/F. Távkapcsolat ellenére már 1 éve együtt vagyunk,a köztünk lévő távolság 200 km, de minden hétvégén találkozunk és a szüneteket is együtt töltjük. A helyzet az, hogy én továbbtanultam, ő pedig se nem tanul se nem dolgozik és ez az egyik problémám. A másik, hogy megszabja, fb-on kikkel beszélhetek. Rólam azt tudni kell, h ha barátom van én nem igen írok rá más fiúkra és ha fiúk írnak rám akkor én semmi olyat nem beszélek ami a párom számára zavaró lehetne. Múltkor egy fiúval beszélgettem, de csak hobbikról, suliról, munkákról. És azt mondta h ha még1x beszélek vele, szakítunk. Aztán belájkoltam egy Dj oldalát..ez is baja volt, h mért lájkolgatok ilyeneket. Tudjuk egymás jelszavát az övét kérés nélkül ő adta meg, az enyémet meg követelte. Aztán mivel okot ad rá így nem bízok benne, ezért felszoktam nézni és látom h más lányokkal beszél találkákról meg dicséri őket, h milyen szépek a legutóbbitól meg képet kért. Természetesen mindig látom h az üziket kitörli nehogy észrevegyem. Már nem 1x volt ilyen és mindig tartottam fejmosást, többször ígérgetett h változik, de már fél éve könyörgök neki és semmi változás. Nem tudom mit tegyek mert nagyon szeretem és tényleg szerelmes vagyok belé, de már egyre nehezebben viselem ezeket a dolgait :( amit nekem megtilt magának megengedi..úgy érzem nem becsül meg. Mit csináljak szerintetek? :( Bocsi a hosszú szövegért, de nem tudtam rövidebben leírni..:/

2012. szept. 16. 16:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek minden válaszát/tanácsát. Igyekszem és én is remélem h jól döntök, mindenesetre átbeszélem majd még ezt a párommal adok egy esélyt és ha azzal sem él, akkor nincs mit tenni..:/ még egyszer köszönöm!
2012. szept. 16. 18:20
 12/13 anonim válasza:

A legutolsó párom,olyan volt,aki mellett nem hordhattam szoknyát..nem sminkelhettem magam..edzőcipő,kapucni...ha mégis másképp öltöztem,abból veszekedés volt meg magyarázkodás..

4év után sikerült elhagynom.annyira szerelmes voltam,hogy inkább nem csináltam,de a kedvére tettem..és nem érte meg!!(azelőtti kapcsolatom 4 évig tartott,ott ugyanilyen féltékenykedés volt..állandó számonkérés..)

fél éve egyedül vagyok és imádom,hogy azt tehetek amit csak akarok..senki sem szól bele kinek,mikor miért írok vagy találkozom..

ezek után nagyon jó egyedül!!életem egyik legszebb korszaka..komolyan!

2012. szept. 22. 09:32
 13/13 anonim válasza:
ja és persze mit veszek fel ;))
2012. szept. 22. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!