Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon szakítsak a párommal? Vagy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én 20/L vagyok, Ő 19/F. Távkapcsolat ellenére már 1 éve együtt vagyunk,a köztünk lévő távolság 200 km, de minden hétvégén találkozunk és a szüneteket is együtt töltjük. A helyzet az, hogy én továbbtanultam, ő pedig se nem tanul se nem dolgozik és ez az egyik problémám. A másik, hogy megszabja, fb-on kikkel beszélhetek. Rólam azt tudni kell, h ha barátom van én nem igen írok rá más fiúkra és ha fiúk írnak rám akkor én semmi olyat nem beszélek ami a párom számára zavaró lehetne. Múltkor egy fiúval beszélgettem, de csak hobbikról, suliról, munkákról. És azt mondta h ha még1x beszélek vele, szakítunk. Aztán belájkoltam egy Dj oldalát..ez is baja volt, h mért lájkolgatok ilyeneket. Tudjuk egymás jelszavát az övét kérés nélkül ő adta meg, az enyémet meg követelte. Aztán mivel okot ad rá így nem bízok benne, ezért felszoktam nézni és látom h más lányokkal beszél találkákról meg dicséri őket, h milyen szépek a legutóbbitól meg képet kért. Természetesen mindig látom h az üziket kitörli nehogy észrevegyem. Már nem 1x volt ilyen és mindig tartottam fejmosást, többször ígérgetett h változik, de már fél éve könyörgök neki és semmi változás. Nem tudom mit tegyek mert nagyon szeretem és tényleg szerelmes vagyok belé, de már egyre nehezebben viselem ezeket a dolgait :( amit nekem megtilt magának megengedi..úgy érzem nem becsül meg. Mit csináljak szerintetek? :( Bocsi a hosszú szövegért, de nem tudtam rövidebben leírni..:/
Szerintem is szakíts vele, aki ilyen durván féltékeny a semmire, néha pont azért csinálja, mert ő maga a ludas és ezzel kompenzálja. Mint ahogy a barátod pont ugyanezt teszi, ha te nem is adsz okot a balhéra, ő igen.
Sajnos ez később sem lesz már jobb, ha nem érzed, hogy lenne jövője, szakítsatok.
2012. szept. 16. 17:20
3/13 anonim válasza:
Én meg nem hiszem h a legjobb megoldás mindenre a szakítás. Könnyű ezzel dobálozni..("nagyon szeretem és tényleg szerelmes vagyok belé")
Kérdező, azt tudnod kell, h a legritkább esetben találjuk meg a tökéletes másik felünket, mindig mkivel lesznek kisebb-nagyobb problémáid..
Próbáljátok megbeszélni, mondd el neki amit itt írtál és találjatok rá vmi megoldást, ha ő is szeret, képes lesz változtatni ezen. ( ez nem az a kategória, amin ne lehetne)
2012. szept. 16. 17:38
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat mindenkinek! Utolsó válaszoló, az a helyzet h tényleg szeretem, de már fél éve kérem h változtasson és fél év alatt ugyanott tartunk. Sokszor már erőm is alig van megbeszélni vele, mert majdnem biztos vagyok benne, hogy ideig óráig minden jó lenne, majd ugyanaz mint előtte...mint eddig mindig :(
2012. szept. 16. 17:51
5/13 anonim válasza:
en a harmadik valaszoloval ertek egyet. ne csinald azt a butasagot hogy szakits vele , mert lehet hogy megoldhato a dolog es lehet hogy ha szakitanal kesobb azon gondolkodnal hogy mi lett volna ha megprobaltok valtoztatni a dolgokon. szerintem eloszor mindent meg kell probalni megjavitani es csak utanna eldobni. ha o is tenyleg szeret es nem akar elvesziteni biztos kepes valtozni erted , es abbahagyja azt hogy masokkal beszeljen. mond el neki hogy mi bant. es keressetek kozosen egy megoldast. ha meg latod hogy ugysem tud lemondani arrol hogy mas csajokkal beszelgessen akkor szakits mert akkor mar tenyleg kerdeses hogy oszinte e az amit irantad erez.
2012. szept. 16. 17:55
6/13 anonim válasza:
Amit érzel az nem szerelem hanem akarat, hogy szeresd, s szeretve legyél. Hogy valaki törődjön veled, s félsz, hogy a szakítás után egyedül maradsz. S félsz, hogy milyen lesz újra ismerkedni s vajon találsz-e valakit. SZóval amit érzel nem szerelem....
De amibe most vagy az minden de nem kapcsolat. Hanem egymás terrorizálása. 20 éves vagy, a legszebb korban, amikor már éppen nem lány vagy hanem nő. Aki tudhatná, hogy mi az élet, erre te leragadsz egy ilyen pali mellett.
A tényleges választ a kérdésedre neked kell meghoznod, de mivel felmerült benned, így azt hiszem tudod választ.
2012. szept. 16. 18:03
7/13 anonim válasza:
5-ös: a féltékenységet nem lehet megoldani. Annak a kiinduló pontja a bizalmatlanság, ami ellentmond a kapcsolatnak.
2012. szept. 16. 18:05
8/13 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló ne haragudj, de tudom mit jelent szeretni valakit és ez itt nem akaratról szól. Érzem és tudom, hogy ennyire még nem szerettem senkit és nem félek az egyedülléttől. Természetesen ennyi idő után már jelen van a megszokás is, de az iránta érzett szerelmem nem múlt el, de kezdek belefáradni, úgy érzem nem ezt érdemlem. Viszont ez a kapcsolat így tényleg nem kapcsolat és én már sok mindent megpróbáltam és sok féleképpen kértem h változtasson, de mégis ugyanaz van :/ sajnálnám feladni, de ha nem változik muszáj lesz :(
2012. szept. 16. 18:12
9/13 anonim válasza:
3-as vagyok: szerintem a féltékenységen is lehet dolgozni...valahol szerintem természetes is, h félted a másikat, de ebbe most ne menjünk bele.
Tény, h senki sem tud dönteni helyetted Kérdező..Lehet, h már most is jól gondolod és csak idő kérdése a szakítás, de amíg nem vagy benne 100%-osan biztos, addig ne tedd meg hirtelen haragból, v dühből. Tényleg gondolod át ezt alaposan.
2012. szept. 16. 18:13
10/13 anonim válasza:
és átérzem a helyzeted, számomra sem ismeretlen ez..Te választásod, válassz jól ! Sok sikert hozzá
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!