Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek összejöhetünk újra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leah^^ kérdése:

Szerintetek összejöhetünk újra?

Figyelt kérdés
2 hónapig jártam 1 sráccal és minden tökéletes volt,szerettük egymást aztán egyik napról a másikra hirtelen szakitott velem és igazából úgy néz ki,hogy még ő se tudja,hogy miért. De hiába irom neki,hogy hiányzik és nem tudom elfelejteni,úgy tesz,mint ha sose ismert volna. Viszont amikor kérdezem,hogy miért szakitott,akkor mindig valami hülye oka van,amit simán meg lehetne beszélni. Nagyon szeretem még most is és nem tudom mit tehetnék.

2012. szept. 16. 16:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

sajnos az emberek ilyenek. Gondolj bele: kiskorodba kellett egy játék, amit kinéztél az újságból, és bármit megígértél a szüleidnek, hogy megkapd, de mire odaértetek a játékhoz, ami a polcon volt, addigra már megláttál több játékot is, és végül lehet hogy másikat választottál. Persze...ez csak egy példa, de talán a lényeg ugyan az, nem?

Valamiért ez a srác megunt téged. lehet hogy túlzottan ragaszkodó voltál, vagy túl őszinte, vagy lelkizős, ami az első pár hónapban kiábrándító, vagy bármi más. Lépj túl rajta. Ne írj rá, ne keresd!!! jobbat is kaphatsz.

2012. szept. 19. 14:54
 12/13 A kérdező kommentje:
aha..ebben lehet valami. próbáltam egyáltalán nem beszélni ilyenekről,de néha azért persze eszembe jutott,hogy "mért pont én?!" és akkor jól esett,hogy megvigasztal. féltem mindig,hogy elveszítem,mert nem igazán illettünk össze..más baráti kör..stb..ezért nekem mindig fura volt,hogy mégis szeretett,mert eleve úgy kezdtem bele ebbe az egészbe,hogy úgyse fog összejönni. aztán meglepődtem,mikor mégis nagy nehezen kimondta,hogy tetszek neki. :) köszi a válaszodat ^^
2012. szept. 20. 07:53
 13/13 anonim ***** válasza:
De arra nem feleltél, hogy lefeküdtettek vagy sem. Ha lefeküdtettek elég érthető lenne az ilyen viselkedés. Jó fiú aki szerelmes beléd, stb, de aztán elszánt mint a köd. Szóval megvolt?
2012. szept. 20. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!