Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek összejöhetünk újra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leah^^ kérdése:

Szerintetek összejöhetünk újra?

Figyelt kérdés
2 hónapig jártam 1 sráccal és minden tökéletes volt,szerettük egymást aztán egyik napról a másikra hirtelen szakitott velem és igazából úgy néz ki,hogy még ő se tudja,hogy miért. De hiába irom neki,hogy hiányzik és nem tudom elfelejteni,úgy tesz,mint ha sose ismert volna. Viszont amikor kérdezem,hogy miért szakitott,akkor mindig valami hülye oka van,amit simán meg lehetne beszélni. Nagyon szeretem még most is és nem tudom mit tehetnék.

2012. szept. 16. 16:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba...le akar pattintani. Sajnos vannak ilyen emberek, én is igy jàrtam egyszer. Nem éri meg keresni Öt, nem fog visszafogadni, vagy nem szeret màr, vagy talàlt valaki màst!Sajnàlom, hogy ez történt, de most ujra szabad vagy, élhetsz!:) Keress olyan pasit aki értékel téged!Fel a fejjel!
2012. szept. 16. 16:17
 2/13 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele és próbáld meggyőzni.
2012. szept. 16. 16:19
 3/13 A kérdező kommentje:
az a baj,h nem tudom hagyni a francba,én próbáltam és 2 hétig egész jól viseltem..de mégsem birom. most szeretném vele megbeszélni és azt irja,h ő már nem akar velem járni,de barátok lehetünk..a leggázabb szöveg -.-" viszont annyira hihetetlen,hogy 3 nappal a szakitás előtt még azt mondta,hogy mindig szeretni fog. ki mond már ilyet,ha utána meg szakitani akar??
2012. szept. 16. 16:25
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha nem akart megbántani.
2012. szept. 16. 16:34
 5/13 A kérdező kommentje:
hát ez se igaz..mert nagyon bunkó volt a szakitás után mikor beszéltünk. mostmár egész normális. és állitólag a barátaimmal volt baja,de nem értem,hogy attól velem mért kell szakitani...
2012. szept. 16. 16:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Tök ugyanez történt velem... Szintén 2 hónap járás után dobott a volt barátom egy éve.. Ő se szerette a barátaimat és szakítás előtt pár nappal közölte hogy elértem nála egy olyan szintet, hogy bármire képes lenne értem... Aztán dobott... Nekem is még mindig hiányzik és ő is azt mondta hogy barátok még lehetünk, de ezt nem akartam. Illetve nyár előtt meg egy közös barátunk beszélt vele rólam és akkor meg azt mondta hogy nyárra nem akar semmi komolyat. Azóta egyikünknek sincs senkije és most hirtelen tök bunkó lett... Úgyhogy tudom mit érzel, kitartás!:/
2012. szept. 16. 16:52
 7/13 A kérdező kommentje:
De én szeretném visszakapni és mivel nem mondott semmi különösebb okot,hogy ne szeretne,én még reménykedek,hogy meg tudom győzni valahogy.Egyébként nálam is ez volt,csak a tesója beszélt vele és még nem tudom,hogy mi lett a vége. A lényeg az,hogy mindenki mondja,hogy nem érdemli meg,amit csinálok,de már nem érdekel a büszkeség mert szeretem és vele akarok lenni. De egyébként jó ötlet lenne belemenni ebbe a "barátság" dologba?
2012. szept. 16. 16:55
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem akar veled lenni? Mit nem lehet ezen érteni? Simán a tudtodra adja, hogy nem te kellesz neki, hanem más. Igazából az a baj, hogy a leveleidre még mindig válaszol, de ha a nyakán lógsz és mindig faggatod, akkor előbb utóbb megunja és nem fog válaszolni, sőt még le is tilt és akkor nem csak megjátsza, hogy nem ismer, hanem még le is tagad. Az egy dolog, hogy szerelmes vagy, de ne csinálj már magadból bolondot!!! Tudod néha a becsület és tekintély többet ér, mint bármelyik pasi... ne rinyálj, hanem lépj tovább. Majd jön jobb, aki megbecsül és fél, hogy elveszít...
2012. szept. 18. 19:47
 9/13 A kérdező kommentje:
oké..ez most kicsit fájt :/ de hát ez az oldal lényege,h őszinte véleményeket kapok. köszi a válaszokat! :) egyébként én csak azért próbáltam ennyire helyrehozni,mert szerintem fizikai képtelenség,hogy egyik nap rózsát ad,meg azt mondja,hogy mindig szeretni fog,másnap meg szakit. persze,hogy nem hittem el,hogy "örökké". mert ki az a hülye,aki elhiszi?! csak ezek szerint akkor még szeretett annyira,hogy azt hitte,hogy mindig szeretni fog és akkor utána meg csak igy dob. még csak meg se próbált szépen szakitani..
2012. szept. 19. 14:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Lefeküdtettek?
2012. szept. 19. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!