Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnék továbblépni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék továbblépni?

Figyelt kérdés
Szerettem egy lányt(vagyis most is szeretem) és ezt nyár elején közölni is akartam vele. Ámde sajna pont előtte pár nappal tudtam meg,h újra összejött az exével. Egy világ omlott össze bennem. Úgy döntöttem,nem keresem többé. Össze is jöttem egy másik lánnyal,de nem működött,mert őt nem úgy szerettem. Közben a lány akit szeretek,megkeresett,és beszélgettünk,nagyon felkavart. Szerintem leszűrte,h totál belé vagyok zúgva,és rá is kérdezett. Megmondtam neki,h ha ő a barátjával van,azt én tiszteletben tartom,persze bevallottam,h tetszik nekem,meg hogy kedvelem,de leszögeztem,h így nem akarok tőle semmit,mégsem vagyok kapcsolatromboló. Érezze jól magát azzal akivel szeretné,én nem avatkozom bele.(Azt így nem mondtam neki,h szeretem,meg h én lennék a legboldogabb ha velem lenne,de talán jobb is,így könnyebb mind2knek.) Azt hittem ebből megérti,h mi a szitu,de azóta nap mint nap találkozunk,és sokszor szemezni akar velem,meg odajön,beszélgetni akar,meg köszön,de nekem ez rosszul esik. Ha már nem lehetek vele,akkor jobb ha nem is látom. Szeretnék tovább lépni,de így nem megy,h egyfolytában belé botlok?

2012. szept. 13. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Vesd le magad a mhíííílybe ugye? Nagyon aggódsz? :(
2012. szept. 13. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Akar téged te sztahanovista szajha, mert tetszel neki, nem vagy kapcsolatromboló, ha ő akar téged te sneci! Húgyagyú Üdvözletem.!!!! :)
2012. szept. 13. 19:40
 3/6 anonim válasza:

Szerintem is kellesz neki de mondjuk nem lehetsz ebben kétség nélkül biztos hiszen nőből van.. ha tovább akarsz jutni rajta akkor majd az idő múlásával enyhül a dolog.. úgyis meg fogod unni ha már köszönget meg szemezgetni akar.

Azt viszont nem tudom h meg kéne-e vele beszélned mert lehet ő már nem úgy gondolja(jártam már így) és akkor megintcsak szarul jöhetsz ki belőle... de a legegyenesebb ha megbeszélitek az egészet és őszintén megvallod neki h mit akarnál.. nem veszíthetsz semmit.. vagy eltávolodik és elfelejted vagy veled akar lenni és akkor ez után összejöttök:) a másik csávóval meg csak időtöltésnek van ha mégis rád mozdulna inkább.

Szóval ha jó a kapcsolatod vele és úgy gondolod normálisan meg tudnátok beszélni akkor rajta!

2012. szept. 14. 00:32
 4/6 anonim ***** válasza:

???

a sztahanovista=munkamániás, stréber...stb.

a szajhát lányokra/nőkre szokták mondani. a kérdező pedig pasi...

nem is értem, hogy mit kell trollkodni, főleg ilyen normális kérdésnél..jézusom!

Sajnálom a helyzetet kérdező!

Beszélj vele mindenképpen erről. Mondjatok el mindent egymásnak. Kérdezd meg, hogy miért "kínoz" ezzel téged, amikor ott a barátja. Vagy, ha ennyire téged akar, akkor miért nem szakít a barátjával miattad.

Ha meg nem akar tőled semmit, szórakozik veled, akkor jobb is, hogy nem jött össze. Akkor gondolj arra, hogy lehet, hogy melletted is így játszadozna fiúkkal, mint, ahogy most teszi ezt a barátjával.

Nem tudok sok mindent tanácsolni, remélem valamennyit azért segítettem! Sok sikert és fel a fejjel!

2012. szept. 14. 09:53
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a válaszod! Lehet ,tényleg meg kéne beszélni.

Én amúgy elég erős egyéniségnek tartom magam,így látszatra talán úgy is tűnik,h minden rendben van velem,de belülről azért szenvedek,amit persze nem lát senki. Igazából az itt a legfőbb bajom,hogy ha meglátom,rögtön elmegy minden életkedvem,pedig én egy nagyon életszerető,és kiegyensúlyozott ember vagyok.

2012. szept. 14. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Viszont akkor gondolj arra, hogyha meglátod a szeretett személyt, akkor nem kéne elmenni az életkedvednek, hanem akkor pont olyannak kéne lenni, amilyennek amúgy is érzed magad normál állapotban!!

Tudom sablonszöveg, de muszáj lesz elfelejtened és magaddal foglalkozni kis ideig, aztán jön egy új lány, aki értékelni fogja, hogy ilyen ember vagy, amilyen és nem csak szórakozni fog veled!

Én tényleg kívánom, hogy így legyen! (:

2012. szept. 14. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!