Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek nem tudok továbblépni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek nem tudok továbblépni?

Figyelt kérdés
Már lassan 1 éve beleszerettem egy lányba és csak egyre jobban beleőrülök. Nagyon jó barátok vagyunk, ő tud mindent, de nem tudja viszonozni. Annyira szánalmas és megalázó ez az egész. Nem tudom elérni őt, de elengedni sem és olyan rossz mással látni... Aki volt már ilyen helyzetbe mit javasol?
2012. aug. 3. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Engedd el , mert úgy jársz mint én. A srác nagyon boldog velem én meg kínlódok mert nem vagyok szerelmes.
2012. aug. 3. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű ügy sajnos. Egyet tehetsz, megismerkedsz valaki mással...különben nem fogod tudni kiverni a fejedből!

Menj új társaságba, buliba, stb.. csak minél több új lányt ismerj meg, hátha lesz közte olyan, aki viszont fog szeretni téged:)

2012. aug. 3. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:

"ROMEO

De elhibáznád: mert neki hiába

Cupido[2] nyila, szűz, akár Diána.[3]

A tisztesség a vértje, és ha víjja,

Rajt széttör a szerelem csitri íja.

Szerelmes csók kis ostromát kacagja,

Szemek tüzét, s nem nyitja ki ölét

A szent nőt is megszédítő arany.

Szépsége gazdag - árva diadal -

Mert hogyha hal, szépsége véle hal.

BENVOLIO

Megesküdött, hogy szűz marad, azér?

ROMEO

Igen kucorgó, így tehát pazér.

A szépség, mit koplaltat a szigor,

Sok szép reményt, utódot eltipor.

Szép és nagyon jó, állja a delejt,

Ő égbe jut s engem pokolba ejt.

Szeretni nem akar e szűzi lélek

S az esküje halálom: holtan élek.

BENVOLIO

Akkor felejts el emlékezni rá.

ROMEO

De hogy felejtsek emlékezni, kérlek?

BENVOLIO

Úgy, hogy tekints a többi nő felé,

Hisz annyi szép van még."

nem én mondtam, Shakespeare. de osztom.

2012. aug. 3. 15:33
 4/4 anonim ***** válasza:
ja és ezután nemsokkal ráakadt Júliára....innentől pedig tudjuk. szóval nyomás bulizni!!
2012. aug. 3. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!