Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha tetszik egy fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha tetszik egy fiú?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki a sulimba jár,és tetszik nekem,nem szoktunk beszélni,és nem merem neki elmondani,mit tegyek?Kérlek segitsetek!

2012. szept. 11. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
készíts e vudubabát, szerezd meg egy hajszálát mondjuk , majd szorongasd és mondogasd a babának h szeretsz engem szeretsz engem és a pasi másnap szeretni fog téged!
2012. szept. 11. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:
58%

A kifliket hagyd egy kicsit megszikkadni. A tejet melegítsd fel. A tojások sárgáját keverd ki a cukorral, és add a tejhez. Ne hagyd felfőni! Keverd bele a vaníliás cukrot is.

A mákot keverd el a porcukorral. Fogj egy jénai tálat, vajazd ki. A kifliket karikázd fel, és rétegezd a tál aljára. Locsold meg a tejes keverékkel, és szórj rá mákot. Folytasd így, amíg el nem fogy. Told előmelegített sütőbe, és közepes lángon süsd 25 percig.

2012. szept. 11. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
imádom a mákos gubát! :)
2012. szept. 11. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:

A megoldás: szerelmi bájital!

Hozzávalók:

méz,

csipketea,

1 fahéjrúd,

9 piros rózsaszirom.

Elkészítés:

Növő holdnál gyújts meg egy piros gyertyát, és gondolj arra, hogy már kettesben vagy szerelmeddel! Majd készítsd elő a kellékeket!

Tedd fel forrni a vizet, majd lassan kanalanként adj hozzá 9 kiskanál mézet, és közben mondd:

- Aphrodité, Szerelem Istene, szükségem van a segítségedre, a közreműködésedre. Jöjj el hozzám, segíts nekem!

- Töltsd meg ezt a teát erőddel és a természet erejével, hogy amikor XY iszik belőle, nőjön benne a vágy irányomban. Legyen belém szerelmes, kívánjon engem!

- Frissítsd fel szellemem, és töltsd csordultig a szívemet, hogy igaz szerelemmel fogadjam XY közeledését! Úgy legyen!

Ezek után tégy bele egy fahéjrudat és a 9 piros rózsaszirmot. Hagyd még 2 percig forrni, majd vedd le a tűzről. Innentől kezdve működik a dolog!

2012. szept. 11. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:
értelmes választ nehéz ilyen kérdésre adni, de amit mondani tudok, hogy mondd el neki.
2012. szept. 11. 20:09
 6/7 anonim ***** válasza:
dugd meg.
2012. szept. 11. 20:13
 7/7 anonim válasza:
szólítsd csak meg!mit félsz annyira?például: merre van az x terem? ő meg mondja hogy arra..aztán elkezdesz beszélni hogy ott lesz a matek és ki nem állhatod...szóval ilyenek!!
2012. szept. 11. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!