Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit is csináljak/lányok help/?
Figyelt kérdés
Van egy srac aki nemagyon tetszik nekem és én is bejovok neki. 3 évvel idosebb tolem. Régebben szoktunk beszélni és volt egyszer egy nagy konflikutsunk is, ami szexuális jellegu volt.Azota állandoan hiv magával halászni, de nemmegyek mert szuleimnek nemtudom mit mondjak, mivel o lenne az elso fiu akirol tudna az anyu. és a nagy kérdés: osszejojjek vele ha nagyon szeretm? 15L2012. szept. 11. 15:58
1/3 anonim válasza:
Régebben szoktunk beszélni?
Előbb tanulj meg helyesen, az időket betartva írni. !!!
2/3 anonim válasza:
Jaj de bunkó vagy #1. író....ki nem szarja le, hogy hogy ír...na ez az ügy kissé úgy hangzik mintha a az a pasi aki kedvel téged pedofil lenne nem?am. ne vedd figyelembe ha zaklat...én mindent megosztok anyámmal ő legalább megért és mindent megbeszélünk, szerintem te is elmondhatnád ha zavar a csávó...XD kb
3/3 anonim válasza:
"Jaj de bunkó vagy #1. író....ki nem szarja le, hogy hogy ír..."
miért lenne az első bunkó? igenis bántó, ha valaki ocsmány nyelvtannal beszél/ír.
"na ez az ügy kissé úgy hangzik mintha a az a pasi aki kedvel téged pedofil lenne nem?am. ne vedd figyelembe ha zaklat"
nem hangzik pedónak, de ha zaklatja akkor igenis vegye figyelembe. micsoda f@sz hozzáállás ez?! hülye vagy 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!