Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy tényleg akkor talál ránk a szerelem amikor nem is várnánk?
Cáfolom.
Fél éve itt görnyedek a gép előtt teljesen rezisztensen de mégsem jött el a szőke hercegnő fehér lovon.Ott vagyok ahol akkor voltam mikor görcsöltem érte! :D
Ez nagy baromság!
Valójában ha nem keresed, akkor kevesebb az esélye annak, hogy megtalálod.
A lényeg az, hogy ne mindenkiben a potenciális jövendőbeli pasidat/nődet lásd. Mert így görcsösen már többet akarsz majd.
4 évig voltam egyedül, pedig előtte évekig voltam kapcsolatban. Februárban egy bálban megismertem egy srácot, jóban lettünk, de nem gondoltam rá úgy, mint pasira... Júniusban már éreztem hogy köztünk valami több van, mert akárhányszor találkozunk másképp ölelem meg mint a többieket.
Most már hónapok óta boldog kapcsolatban vagyunk.
Ezt annak köszönhetem, hogy nem kerestem a személyében görcsösen a szerelmet. Tehát igen, akkor talál rád amikor nem várnád, de ettől függetlenül élj szociális életet. :) Ne zárkózz el.
Hajrá!
Egy huszonéves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!