Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan megőrülök. Valaki adna tippet?
Van egy lány(exem) akinek most van barátja, és az a helyzet hogy már régebb óta megőrülök érte, de a barátja is régebb óta meg van már neki, én meg nem akarom igazából szétválasztani őket...igazából azt se tudom hogy menne-e, és az is egy kérdés hogy egyáltalán érdeklem-e még a csajt, szóval most nem tudom mit kezdjek de lassan megőrülök ha nem lehet az enyém..:/
Tudom hogy ilyen dolgokat nem itt kéne megkérdezni de...
Negatív kommenteket nem kérek! Köszönöm
Az "ex-es" témákhoz nincs különösebb hozzáfűzni valóm, ugyanis az ilyeneket nem támogatom és az ehhez hasonlókat.
Ergo a válaszom nem!
Igazad van, de nem tudom mi lesz..az a helyzet hogy már kb. 1 éve ott legbelül mindig bennem van hogy úristen de jó lenne ha..:( csak valamikor erősebben érzem..
Próbálok túllépni..
Köszönöm!
"Negatív kommenteket nem kérek!"
Én meg ettől őrülök meg.Ennyi erőből fel se tegyétek a kérdést,ez egyre elterjedtebb.Ha ezt,azért írtad ki,hogy ne a trollok írjanak,akkor inkább azt írd legközelebb,hogy "Komoly válaszokat!"
Keres magadnak másik lányt,nehéz lesz elfelejteni ezt a lányt,akibe most szerelmes vagy,de majd találsz jobbat(valószínűleg).Az ex-ek pedig nem szoktak általában újra összejönni,de megpróbálhatod,de nem hiszem,hogy érdekelné a lányt
Ugyanabban a cipőben jártam mint te, és megtanultam hogy egy embert szeretni lehet, birtokolni nem. Először magadat kell szeretned, mert csak azt tudod adni, ami neked van.
Szóval ne arra összpontosíts, hogy a tiéd legyen, esetleg hogy veled legyen. Magadért megteheted, hogy jobb legyen veled lenni, ez segíthet az ő esetében is (de ez kizárólag a saját érdeked, az életedről van szó nem egy csajról), annál inkább esélye lehet, hogy újra összefonódnak útjaitok, de hiába akarod őt.. Minek akarjam a CLS 350 CDI-t, ha nincs pénzem rá akkor nem lesz. Ha meg van pénzem, akkor sem akarom, csak elmegyek és megveszem...
Ajánlom a spiritualitás útját,
üdv
Igaz!
Köszönöm !
Tudom milyen rossz... Én is ilyen helyzetben vagyok, csak itt én vagyok a lány, van barátom de igazából megőrülök az exemért. Csak nem tudom hogy ő is megőrül-e értem. Rohadtul fáj az egész...
Tudakold meg, hátha ő is így érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!