Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök! Mit csináljak még? Bővebben lent.
Szóval az a gondom, hogy mostanában egyáltalán nincs magánéletem a párommal. 3 éve vagyunk együtt, 27 éves. Azt hittem, hogy mivel külföldön vállaltunk munkát, és így össze is tudtunk költözni, minden jobb lesz, sokkal nagyobb szabadság stb.... de úgy látszik tévedtem, nem kicsit. (azóta már hazajöttünk) Akárhányszor kezdeményeztem, vagy rámásztam ő viszonyozta, de aztán kb 5 perc után elkezdett hülyéskedni, csikálni és ilyen dedós dolgokat művelni. Márciusban szeretkeztünk utoljára, előtte pedig decemberben kb. Szerintem ez egyáltalán nem normális dolog.
Hétvégén aztán nem bírtam már, és sajnos belegázoltam az önérzetébe, megmondtam, hogy számomra nagyon unalmas lesz ez a kapcsolat, és nem értem, mi van velünk/vele... és hogy Ő még nem gondolkodott el ezen, hogy unalmas a mi kapcsolatunk... de persze teljesen maga alatt volt, és csak azt hajtogatta hogy Ő szeret, és nem akar elveszíteni... de én ezt már nem sokáig bírom így. Amúgy minden más működik a kapcsolatunkban.
De nem hiszem, hogy nagyon megértette, hogy mi bajom, mert pl. tegnap is miénk volt a ház, mégsem történt semmi!!! Pedig nem vagyok fadarab az ágyban :)
Szeretem a párom, de nagyon szarul érzem magam a dolog miatt. Mit tanácsoltok? Arra gondoltam kitűzök magamnak 1 időpontot, hogy meddig kéne változtatnunk, és utána sajnálom, de... Szerintetek?
21/L
Véleményem:
1.jól tetted,hogy kiadtad magadból és elmondtad neki,hogy mi bánt.
2.Lehet,hogy ez így egyszerre neki túl sok volt és lelkiismeret furdalása is van.
3.Lelkiismeret furdalásosan,gombóccal a gyomrodban nem nagyon vagy kívánós.
Át kellene ezt még beszélnetek és egy pici időt hagyni egymásnak,hogy megemésszétek a beszélgetést.
Ezután,ha nem javul semmi és nem kezdetek el egymás felé közeledni,akkor lehet el kell azon gondolkodni,hogy együtt ez már nem fog működni.
Ha valoban szeret akkor igazan tekintettel lehetne rad!
Az intim egyuttleteknek a kapcsolat resze kell hogy legyen. Ha testileg valamiert nem kivanja attol meg veled foglalkozhatna.
Masszirozas, simogatas, oral szex, vibrator, + valamint beszelgetes o mit szeretne, miert nem mukodik a dolog ahogy regen stb...
úristen, egy ilyen impotensel jöttél össze.
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!