Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekemsegíteni? (többi lent é lécci sok választ)
Figyelt kérdés
Pasimmal egy honapja szakitottunk de még mindig szeretem és valami ilyesmi idézetet szeretnék. Tudom hogy ez nemigazán ide való téma ezért bocsi. És csak a kérdésre válaszoljatok léccives.2012. szept. 8. 13:19
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2012. szept. 8. 13:45
13/13 anonim válasza:
10-es vagyok
"Mint egy hullócsillag, legyőzheted a távolságot. Nem lesz könnyű, de ha hiszel magadban és nem nézel vissza, akkor bármi sikerülhet."
"Nehéz mosolyt színlelni miközben úgy érzed, hogy belülről darabokra hullasz."
„A szerelem gyakran elhal az idő múlásával - de még gyakrabban a távolsággal.”
Küldenék még egy számot(ha nem is szereted a rapet, akkor is a szövegéből kiszűrhetsz néhány szép részt..)
http://www.youtube.com/watch?v=VPTHu_Ofd08&feature=BFa&list=.. ebben pl. ez is elmenne idézetnek szerintem: "Az idő segít, hogy ha akarom, felejtek, de minek. Hiszen veled vagyok boldog, nem kell hazudnom senkinek. Szívem választottja már egy életre te lettél."
remélem, hogy legalább egy picit segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!