Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemben irigység?
Figyelt kérdés
Nem akarok nyálasnak tűnni, de tényleg nem voltam még annyira szerelmes, mint most. Éppen ezért nem értem, hogy időnként azon kapom magam, hogy önző vagyok, irigy, pedig a párom az, akinek a boldogságának a legjobban kéne örülnöm. Könnyen felkapom a vizet apróságokon, míg a barátom néha egészen elképesztő módon sokáig türelmes és nyugodt bír maradni. Gyakran felmerült bennem, hogy meg sem érdemlem őt, mégis kitart mellettem. Hogyan tudnék változtatni a hozzáállásomon? 19L2012. szept. 6. 13:44
1/3 anonim válasza:
hát ez elég érdekes...én még az utolsó falat kajámat is odaadnám sőt oda is adtam a páromnak tegnap és inkább nem ettem ma főtt ételt...:)
változtatni csak annyit tudsz hogy nem leszel önző...erre mást nem lehet írni...
N22
2/3 anonim válasza:
Aranyos vagy! :-)
Csak szólok, hogy ilyennel még sohase találkoztam életem során, így segítő válasszal sem tudok szolgálni számodra.
36F
3/3 anonim válasza:
furcsa a szitu, de ez is egy jelzése az erős vonzalomnak...kicsit bizarr...ha tényleg nagyon szereted, akkor mond meg neki, hogy megőrűltél...érteni fogja, nyugi...majd elmondja milyen légy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!