Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A minap a párom laptoptáskájában találtam egy óvszert. Mi nem használtunk soha. Rákérdeztem, azt mondta, hogy még annó ( fél éve) tette be, hogy amikor először megtörténik legyen. Érdekes, hogy azóta is ott van. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 6. 13:39
21/28 anonim válasza:
Erről az a frankó óvszerreklám jut eszembe, amikor a sógornőjelölt meg akarja dugani magát esküvőn, és a faszi a kocsiban tartja az óvszerit, amikor kimegy érte a násznép megtapsolja, hogy kiállta a próbát :P
22/28 anonim válasza:
Igazából nem tudom.. Most én is ebben a cipőben vagyok.. Ma pakolásztam rendet tettem és mikor a helyére akartam tenni a barátom táskáját amit a munkahelyére hord, hopp...hopp.. Kipottyant egy db ÓVSZER!! Az én arcomról is lefagyott a mosoly, bár nekem van okom az aggodalomra mivel kb 2 hónappal ezelött ugyan így a táskájában találtam egy cetlit amire egy kamu facebook profil adatai voltak írva.. megvártam amég elmegy itthonról és én egyből felmentem rá a neten, Ő volt az!! És egy csajjal irogattak egymásnak, hogy milyen is volt amikor munkaidőben elégítette ki a csaj.. Én nem hiszek a tündérmesékben, ha már valakinél akinek párkapcsolata van és nem használ óvszert pedig a csávónál óvszer van az valami jel és utal a dolgokra! Jól tartsd nyitva a szemed, és figyeld nagyon az eseményeket. Én is 26-éves vagyok.. Befejeződött a hjajj mivan akkor ez csak gumi stb. meg amit a többi kommentelő irdogál gyanitom 90%-a fiú és a férfiúi becsület végett magyaráznak ilyeneket.. Nincs ha! Mert nekem 4 van és nem használom, mert a 14 éves fiamnak is van a táskájában és akkor mivan? Tok egyértelmű a dolog, aki tartós kapcsolatban él és nincs szüksége óvszerrel, mert netán a nő védekezik vagy egyáltalán nem használnak és ismerik egymást több éve együtt élnek laknak vannak.. és ennek ellenére óvszert találsz a pasidnál.. az gáz!!!
23/28 anonim válasza:
ui: Mi sem használunk soha óvszert!
24/28 anonim válasza:
22-esnek igaza van
nem zörög a haraszt stb.
25/28 anonim válasza:
Simán lehet véletlen, amilyen precízek mi férfiak vagyunk... Gondolod, hogy mindent tudunk, hogy hova raktunk...meg hogy nem felejtünk véletlenül táskában kotont?? Pff... :)
Persze lehet nem véletlen is...
26/28 anonim válasza:
Erről ez a klip jut eszembe :D
27/28 anonim válasza:
Hát szerintem van valakije. Mint írtad,az arcára fagyott a mosoly..lebukott.
Ti nem használtok óvszert, akkor minek van nála ??
Látom régi bejegyzés, de hogy álltok azóta ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!