Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A minap a párom laptoptáskájában találtam egy óvszert. Mi nem használtunk soha. Rákérdeztem, azt mondta, hogy még annó ( fél éve) tette be, hogy amikor először megtörténik legyen. Érdekes, hogy azóta is ott van. Szerintetek?
Első körben, én sosem feltételezem emberekről, hogy annyira félnótásak, hogy egy ilyen védhetetlen helyzetbe hozzák magukat. Ezért sztem indulj ki te is abból, hogy igazat mond, és csak azért fagyott le, mert átfutott az agyán a reá váró sz@rcunami előszele, ami irányodból pillanatokon belül el fogja érni partjait. Különben meg az én táskámban is van egy, de vszeg már lejárt. Talán te is kikukázhatnád, és rájönnél, hogy kb. 1000 éves.
Ez amúgy semmi! Én akkora hantás vagyok, hogy azt válaszoltam volna erre a kérdésedre, hogy : "a számítógépes vírusok elleni védekezés miatt hordom magammal", a nők meg úgysem értenek ehhez... :-)
Főleg nem akkor, ha magadnak generálod a "gyanakodnivalót":D
Figyelj már, nálam is van/volt mindig gumi, ne őrülj már meg, hogy emiatt gyanakodsz...
Nem akarom, hogy aggódj, de amióta jó pár nagyon közeli haverom van semmin sem lepődök meg...
Egyébként vannak gyanús jelek? Parfümözi magát, jobban öltözködik, később jár haza, vagy vmi más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!