Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A minap a párom laptoptáskájáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A minap a párom laptoptáskájában találtam egy óvszert. Mi nem használtunk soha. Rákérdeztem, azt mondta, hogy még annó ( fél éve) tette be, hogy amikor először megtörténik legyen. Érdekes, hogy azóta is ott van. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2012. szept. 6. 13:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%
Amikor a barátnőm fogamzásgátlót szedett, nálam akkor is mindig volt óvszer. Sosem csaltam meg, nem is került elő a gumi, de akkor is volt, megszokás. Felesleges problémát gerjeszteni oda, ahol nincs.
2012. szept. 6. 13:50
 12/28 A kérdező kommentje:
Igen, az más ha nálam van.
2012. szept. 6. 13:51
 13/28 anonim ***** válasza:
91%
Nos nyilván ilyen szituban az én arcomra is ráfagyott volna a mosoly mert valamennyire ismerem a női logikát és lehet már kedves anyós jelölt is értesül volna a dologról meg az interneten pár száz ember.Amúgy nálam is van gumi pedig védekezik a barátnőm.Most ki nem dobom nem pazarlunk,és kitudja semmi sem tart örökké lehet még szükség lesz rá és jobb mint a nemi betegség.
2012. szept. 6. 14:04
 14/28 croi válasza:
100%
Inkább akkor kellene aggódni, ha már nincs meg... :)
2012. szept. 6. 14:37
 15/28 A kérdező kommentje:
Előttem dobta ki.. De ki tudja..lehet ez csak egy a sok közül :/
2012. szept. 6. 14:41
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire gyanakszol és nem bízol a szavában, akkor miért nem jegyezted meg (pl. filccel egy kis pontot rá) és figyelemmel követni, hogy cserélődik - e a készlet a táskában? (A tűvel való kiszúrás is eredményhez vezetett volna de sokkal aljasabb módszer lenne :) )
2012. szept. 6. 14:47
 17/28 anonim ***** válasza:
16%

Első körben, én sosem feltételezem emberekről, hogy annyira félnótásak, hogy egy ilyen védhetetlen helyzetbe hozzák magukat. Ezért sztem indulj ki te is abból, hogy igazat mond, és csak azért fagyott le, mert átfutott az agyán a reá váró sz@rcunami előszele, ami irányodból pillanatokon belül el fogja érni partjait. Különben meg az én táskámban is van egy, de vszeg már lejárt. Talán te is kikukázhatnád, és rájönnél, hogy kb. 1000 éves.

Ez amúgy semmi! Én akkora hantás vagyok, hogy azt válaszoltam volna erre a kérdésedre, hogy : "a számítógépes vírusok elleni védekezés miatt hordom magammal", a nők meg úgysem értenek ehhez... :-)

2012. szept. 6. 15:30
 18/28 A kérdező kommentje:
2015-ös a lejárat. Nagyon remélem, hogy csak régről maradt ott.. úgyis figyelni fogom mostmár.. csak gyanakodással élni egy kapcsolatban nem lesz túl faxa..
2012. szept. 6. 15:43
 19/28 anonim ***** válasza:

Főleg nem akkor, ha magadnak generálod a "gyanakodnivalót":D

Figyelj már, nálam is van/volt mindig gumi, ne őrülj már meg, hogy emiatt gyanakodsz...

2012. szept. 6. 16:01
 20/28 anonim ***** válasza:

Nem akarom, hogy aggódj, de amióta jó pár nagyon közeli haverom van semmin sem lepődök meg...

Egyébként vannak gyanús jelek? Parfümözi magát, jobban öltözködik, később jár haza, vagy vmi más?

2012. szept. 6. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!