Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Amikor járni kezdtél a partner...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor járni kezdtél a partnereddel, már szerelmes voltál belé?

Figyelt kérdés
Nem csak az aktuálissal, hanem minden eddigivel kapcsolatban érdekel a válasz.

2012. szept. 5. 19:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Amikor járni kezdtem vele, még nem is ismertem, csak szexeltünk.
2012. szept. 5. 19:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

2 hosszú kapcsolatomban : elsőnél igen, másodiknál nem.

26/n

2012. szept. 5. 19:44
 3/10 AndreaMariann ***** válasza:
100%

Azért jöttünk össze,mert szerettük egymást.

Az összessel,bár nem volt sok.

23 Nő

2012. szept. 5. 19:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért jöttünk össze mert szerelmesek voltunk egymásba :)

De a többi barátomnál is ugyanez volt a helyzet. Nem mintha valami sok lett volna :)

2012. szept. 5. 19:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

szerettem, de nem voltam szerelmes. aztán úgy fél év után megkérdeztem magamtól hogy mikor lettem én szerelmes? :D

és bizony azóta is tart :)

2012. szept. 5. 19:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedveltem, tetszett és éreztem hogy ez akár szerelem is lehet. Szóval nem voltam belé szerelmes mikor összejöttünk, de az lett a kedvelésből:) A többibe nem voltam sehogy se szerelmes, akár jártunk, akár nem.
2012. szept. 5. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
nem, csak tetszett.
2012. szept. 5. 22:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem, csak el tudtam vele képzelni egy párkapcsolatot, meg külsőre bejött, de első randiig nem is nagyon tudtam róla. Végül 4 hónap boldogság lett belőle. Nem feltétlenül kell, hogy rögtön halálosan beleszeress vkibe, de persze nem is árt.
2012. szept. 6. 17:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem voltam szerelmes, fokozatosan alakult a szerelem, egyre erősebben. Most már nagyon szerelmes vagyok!
2012. szept. 6. 17:56
 10/10 noname0999 válasza:
Nem voltam szerelmes csak tetszett.. kb 1 hétig. Aztán egy nap szerelmes lettem belé :D
2012. szept. 8. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!