Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a titka a csajozásnak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a titka a csajozásnak? Hogy szólítsak le egy lányt?

Figyelt kérdés

Barátaim szerint nagyon jó humorom van, bárkit bármikor meg tudok nevettetni, lány osztálytársaim/barátaim szerint el is kéne mennem stand up comedysnek. De valahogy mégsem csajoztam még soha. Nem tudom hol, mikor lenne a megfelelő alkalom.

Tehát akkor ezek szerint a belsővel nincsen gond, jó fej vagyok, vicces vagyok. Külsőre sem vagyok csúnya. Kb átlagos.

Még kisebb koromban, 6.-7. osztályban nem egy lány próbálkozott is nálam. Akkor még valahogy éretlen voltam, nem is igazán fogtam fel, hogy ők most járni akarnak vagy ilyesmi, nem nagyon törődtem vele.

De most, így 16 évesen rájöttem, lassan kéne egy barátnő.

Mi a titka a csajozásnak? Segítenétek?

Köszi előre is! :D

2012. szept. 3. 23:23
 1/9 anonim ***** válasza:
0 válasz
2012. szept. 3. 23:33
 2/9 A kérdező kommentje:
:))
2012. szept. 3. 23:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Érezd jól magad és ne görcsölj!

Ha azt látják, hogy egyedül is boldog tudsz lenni, az vonzó a számukra. Csak ismerkedni akarj! Ha megismered a lányt, akkor 90%, hogy már nem is fog tetszeni.

2012. szept. 3. 23:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom mi a titka a csajozasnak jol figyelj es jegyezd meg egy eletre.

A csajozas titka az, hogy ne csajozz, hanem beszelgess. Minden no azt szeretne erezni, hogy teged csak o erdekel, meg akkor is o erdekelne, ha te nem tetszenel neki, mert mint emberre kivancsi vagy ra. Ereztesd, hogy kulonlegesnek tartod a kiszemelt lanyt, hogy senki mashoz nem foghato (megha mindannyian tudjuk is kegbelul, hogy azert letezik a vilagon mas jo no is). Igazabol ennyi a nagy titok, de megvalosutani nem olyan egyszeru, legalabbis keves pasi csinalja jol, vagy fogja fel egyaltalan ennek a jelentosseget.

2012. szept. 3. 23:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Nagyon jól leírta 4.

Járj el bulizni, és légy spontán mindenkivel. Ne görcsölj, ha látsz pár csajt, menj oda és süss el a nagy stand up tudományodból néhány mondatot:) Ha valakit érdekelni kezdesz, arra figyelj oda, ne nyomd tovább a szöveged, hanem kérdezgesd, a szemébe nézz és érdeklődj. Persze közben válaszolgass, szintén humorosan. Nem lesz, aki ellenáll majd neked :)

2012. szept. 3. 23:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, ahogy a 4. és az 5. írta.

Esetleg szerezz be egy puncimercit. :D

2012. szept. 4. 00:22
 7/9 anonim válasza:
csak add önmagad :)
2012. szept. 4. 01:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát ha tényleg olyan lennél amilyennek leirtad magad, lenne barátnöd! jófej, vicces, nem csunya. Vagy csak nem vagy tisztában azzal kivagy, vagy egyszerüen nincs érzéked hozzá. Elöttemszólak igaza van teljesen. Ne csak akkor foglalkozz egy lánnyal, ha tetszik, ha estleg megmondja, hogy csak barát, akkor is foglalkozz vele, mert ha nem teszed, egy életre megutál.

(amugy lány vagyok.:))

2012. szept. 5. 12:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy szerintem is kéne már lennie. Csak sosem csajoztam még úgy igazából...
2012. szept. 5. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!