Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti csajok hinnétek neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti csajok hinnétek neki?

Figyelt kérdés

Egy fiu állandoan hiv kettesbe halászni, de nemmentem el mert megbeszéltuk, hogy elmegyunk sétálni. De régebben/1honapja/ elmentunk sétálni és beôeszeretett a barátnombe. Ugy volt,hogy eljon hozzám filmet nézni, de nemjott mivel elmondta,hogy ha eljott volna akkor leszeretett volna velem fekuldni. De én szeretem.

15L 18F

2012. szept. 3. 20:50
 1/5 A kérdező kommentje:
ugy értem osszejonnetek vele?
2012. szept. 3. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem nem éri meg vele összejönni világosan ki jelentette hogy szexet akar19/L
2012. szept. 3. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
miért beszélsz ilyen majommal?meg akar dugni.nem jött le ennyiből?
2012. szept. 3. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Lefektetne mint sok másik pasi is nem szeret téged ez nyilvánvaló kihasználna és ha okos vagy nem hagyod magad akkor sem ha szereted nem ér meg annyit.. fiatal még neki máson nem is jár most az esze
2012. szept. 3. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Dehogy jönnék vele össze. Én is ismerek egy srácot. Sokáig próbálkozott nálam, hát egyszer úgy gondoltam csak adok neki egy esélyt mert nagyon kitartó volt. Eléggé jóban lettünk(viszont én még mindig max. csak barátként tekintettem rá és ezt tudta is, ennek ellenére ő olyanokat írt, hogy szeret..), mikor benyögte(camon keresztül), hogy lefeküdne velem. Oké, akkor szépen megmondogattam neki, hogy én viszont nem és ezt verje ki szépen a fejéből. Ezek után sem hagyott békén ezzel a témával, 1x azt kérdezte hogy készen állnék-e már a szexre, kijöttem a sodromból(mert ez nem a 2. próbálkozása volt ám..hú de még hányadik...10 ujjamon nem tudnám megszámolni) és szépen visszaszóltam, hogy készen csak nem veled :D azóta nem nagyon beszélünk, csak elvétve-->ebből látszódik, hogy a sok szép szó volt a körítés és utána rátért arra, amit igazán akart..

15/L

2012. szept. 3. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!