Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyi időbe telt?
Figyelt kérdés
Nektek mennyi időbe telik elfelejteni az exeteket? mennyi volt a leghosszabb idő? meddig voltatok együtt?2012. szept. 3. 20:21
2/8 anonim válasza:
Az egyikkel 3 hónapig voltam együtt, rajta sikerült 2 hét alatt túltennem magam. A másikkal 4 és fél évig együtt voltunk, akkor egy 4-5 hónap kellett. Szerintem ez egyenesen arányos az együtt töltött idővel, illetve függ a kapcsolat mélységétől is.
3/8 anonim válasza:
Gyorsan végül is, mert egy jobb lány lépett a helyébe, így könnyű volt, mindig a pofájába röhögök ha meglátom, és az is kellemes érzéssel tölt el, hogy azt a szájat csókolgatja a mostani pasija, amiben még nem oly rég a farkam volt. Szóval király!
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :D és utolsó hát okés :Dxd
2012. szept. 3. 20:28
5/8 anonim válasza:
nekem 2 nap volt a legrövidebb idő
6/8 anonim válasza:
Attól függ mennyire szerettem és milyen hosszu kapcsolat volt és hogy mennyire volt jó illetve rossz. Eddig a leghosszabb idő 1 év volt és 3 évig voltunk együtt
7/8 anonim válasza:
3. válaszolónak szól: te szintén olyan lányt csókolsz, akinek a szájában előtted más farka volt ;) (Kivéve, ha sikerült találnod egy "orál-szűz" lányt).
8/8 anonim válasza:
Pár hónap. De ez szerintem személyiségfüggő is. Nem egyformán dolgozzuk fel a dolgokat illetve az is változó, hogy kinek mennyire van szüksége kapcsolatra. Van aki nagyon jól megvan egyedül, van aki meg nem bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!