Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti összejönnétek vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek vele?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki összeakar velem velem jönni de nemtom h mit cisnáljak, mert én még szerelmes vagyok volt pasimba és igy nemszeretnék uj kapcsot. De tetszik ő is meg jófej és tök régóta ismerjük egymást. Szerintetek mit csináljak?

2012. szept. 1. 13:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Miért nem tudsz önállóan döntést hozni?

Életképtelen barom..

2012. szept. 1. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Korotok ?
2012. szept. 1. 13:44
 3/9 anonim ***** válasza:
#1 +1
2012. szept. 1. 13:44
 4/9 A kérdező kommentje:
16 évesek vagyunk mindketten
2012. szept. 1. 13:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Én szerintem várj vele amíg független leszel a volt barátodtól és utána ha kell még akkor jöjj vele össze.

20/F

2012. szept. 1. 13:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szerelem nélkül nincs értelme a kapcsolatnak..Egy szarság lenne az egész, max. nagyon jóban lennétek. Inkább maradjatok barátok, aztán később lehet, hogy majd te is elkezdesz érezni iránta valamit..De ha nem, akkor feleslegesen jöttetek volna össze...
2012. szept. 1. 13:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem ez nem is lenne kérdéses:) Én nemrég ismertem meg egy srácot, aki összeakar jönni velem.Tényleg nagyon jó fej meg tényleg nagyon bírom, de megmondtam neki, hogy én még nem állok készen egy kapcsolatra.
2012. szept. 1. 19:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem először tanulj meg helyesen írni, aztán foglalkozz ezekkel a dolgokkal...
2012. szept. 1. 19:58
 9/9 anonim ***** válasza:
mond meg neki ,hogy jelenleg nem akarsz párkapcsolatot, egy kis időre van szükséged stb.
2012. szept. 2. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!