Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el? (többi lent)
Figyelt kérdés
Barátommal már 3 hete szakitottunk de én még mindig szeretem! Hogyan tudnám elfelejteni?2012. szept. 1. 09:57
1/12 anonim válasza:
az idő mindent megold! Am az segithet ha nézelődsz másik pasik után 18F
2/12 anonim válasza:
lányoknál: szakítás után depisek, aztán egy idő után érzik, hogy szabadok, és újra elkezdik kiélni magukat.
fiúknál: az elején úgy érzik, hogy -végre, szabad vagyok, végre élhetem az életem hallelúja!!- aztán később lesznek depisek.
ez elsőnek hülyeségnek hangzik, de így van. te most még a depis időszakban vagy, aztán nem sokára elmúlik, és nem fog nagyon érdekelni... szerintem...
3/12 A kérdező kommentje:
Hát akart most velem járni egy srác de én nemet mondtam, mert én így nemszeretnék belemenni egy ujjab kapcsba..
2012. szept. 1. 10:04
4/12 anonim válasza:
Találj értelmes elfoglaltságot mert ilyenkor még úgysem tudsz valódi érdeklődést mutatni más férfi iránt. Sportolj, tanulj, próbálj ki valami új hobbyt.
5/12 A kérdező kommentje:
Hát focizok meg evezek ugyhogy már nagyon nemtom milyen sportot kezdjek el.
2012. szept. 1. 10:09
7/12 A kérdező kommentje:
2 hónapig
2012. szept. 1. 10:13
8/12 anonim válasza:
Az nem olyan sok idő!És miért szakítottatok?
9/12 A kérdező kommentje:
Hát ő szakitott velem egy másik csaj miatt
2012. szept. 1. 11:17
10/12 anonim válasza:
Igaza van annak aki a nő és férfi szakaszait írta le.:D
Én már a második szakaszban vagyok és tök jó.Elérsz majd te is ide.
Addig is ne gubózz be,menj barátnőkkel ide-oda,hallgass vidám zenéket,ne agyalj a srácon,tereld a gondolataid.Akár egy új hobbiba is belekezdhetsz.
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!