Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem de nem tudom feledni a multat mit tegyek most?
Párommal történetek nagyon nagy bajok. Most külön vagyunk és reménykedünk,hogy egyszer majd sikerül újra össze jönnünk ha ő betölti a nagykorúságot.
Megbeszéltük a problémát de még se. Az anyja eltiltott minket. Ő kétszínűsködik. Előtte elátkozza közben otthon meg nyalják falják egymást.. HA kirak egy képet a plafonon vagyok. Régebben volt három szívinfarktusom de bele törődtem és megnyugodtam de de nem tudom elfelejteni amit párom tett és a családja ellenem,ellenünk. El akarom fejteni a multat !! nugalamit akarok vagy vele vagy nélküle, én nagyon szeretem de ha az kell hogy végre normális legyen az életem ne egy rémálom hogy idegbeeg vagyok akkor elfelejtem vagy megbeszéljük. SOS 18f 17éves lány :S
Barátnőmmel össze jöttünk. Lefeküdtünk majd eltiltott az anyja de előtte is voltak kisebb nagyobb botlások.
Most ugy van hogy ő otthon játssza az anyjának a szépet majd előttem haverok előtt elátkozza hogy milyen Kur@a és hogy gyűlöli. A multban volt rendőrségi ugy majd barátnőm nem védett meg, magyurulén őt verem.. mondjuk ez és nem tudom elfelejteni akárhogy próbálom,nem jön be hogy kétszínű és nem tudom mit tegyek vagy hogy. Azt akarom hogy olyan legyen mint az első 6hónap. Szerelem,bizalom boldogság,nyugalom :( de nem lehet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!