Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeretem?
Annyira kétségbe vagyok esve...
1 éve reménytelenül szerelmes vagyok egy pasiba, tetszem neki, mégsem vagyunk együtt... Egy suliba járunk és jún. 14.én láttam utoljára, mert messze lakunk egymástól. Halálosan szeretem, az egész nyaram (szinte) arra ment el, hogy "mikor lesz már suli, csak hogy láthassam." .. Tudja, hogy szerelmes vagyok belé, mégis azt mondta nála jobbat érdemlek... :( . De én nem akarok senki mást... ! Miután ezt kijelentette, ha esetleg meglátott a suliba kettesbe egy másik pasival, (egyedül ment a folyosón) olyan mérgesen nézett, egyszer még a lépcsőn is megbotlott... És ilyenkor mindig lelkiismeretfurdalásom van... Na, de a kérdésem...: Pár napja, csak azt érzem, mintha egy nagy űr lenne bennem, mintha nem emlékeznék rá.. Vagyis tudom hülyén hangzik, de alig emlékszem rá... Arra, ahogy kinéz... De a hangja meg itt cseng a fülembe.. Most ez mi?? Annyira rossz ez... :( Persze tudom mindjárt itt a suli, és újra láthatom...
Segítsetek! Azt ne írjátok, hogy felejtsek, mert nem akarok és nem is tudnák, túl sok emlék fűz hozzá...
Köszönöm..
17/L
Milyen romantikus alkat vagy, ez tetszik...
A kérdésedre válaszolva, hagyd a fenébe, csak probléma lenne az egész.
Hát figyelj, ha találkoztok a suliban, akkor hívd félre és kerek perec beszélj Vele, hogy ez Neked nem jó így.
Az ,hogy nem tudod most mit érzel az érthető, hiszen egész nyáron nem volt köztetek semmi kapcsolat. De ezt ha akarta volna megoldotta volna, hogy legyen. 17 évesen már nem vagy kislány, Te is tudtál volna menni Hozzá, ha megbeszélitek. Szerintem kár kerülgetni a másikat, mert annak csak összezavarodás és rossz érzés lesz a vége. Nyíltan beszéljétek meg szerintem. Ha meglátod a suliban úgyis minden kételyed eloszlik majd :D
Azért gondolom, hogy nem vagyunk gyerekek, mert én legalábbis komolynak gondolom magam, és eléggé eltérek a mostani "korosztályomtól." Próbálok kitörni ebből, hogy minden tini 14 évesen már szexel, bulizik, 16-17 évesen drog, pia, meg minden 2. nap buli...
Nem vagyok konzervatív, vannak olyan dolgok amiket megbánok, de azért az életem első helyén nem a drog,pia és más áll... :) De ez a pasi kivétel :) Soha nem ismertem hozzá foghatót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!