Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szeretem?

Figyelt kérdés

Annyira kétségbe vagyok esve...

1 éve reménytelenül szerelmes vagyok egy pasiba, tetszem neki, mégsem vagyunk együtt... Egy suliba járunk és jún. 14.én láttam utoljára, mert messze lakunk egymástól. Halálosan szeretem, az egész nyaram (szinte) arra ment el, hogy "mikor lesz már suli, csak hogy láthassam." .. Tudja, hogy szerelmes vagyok belé, mégis azt mondta nála jobbat érdemlek... :( . De én nem akarok senki mást... ! Miután ezt kijelentette, ha esetleg meglátott a suliba kettesbe egy másik pasival, (egyedül ment a folyosón) olyan mérgesen nézett, egyszer még a lépcsőn is megbotlott... És ilyenkor mindig lelkiismeretfurdalásom van... Na, de a kérdésem...: Pár napja, csak azt érzem, mintha egy nagy űr lenne bennem, mintha nem emlékeznék rá.. Vagyis tudom hülyén hangzik, de alig emlékszem rá... Arra, ahogy kinéz... De a hangja meg itt cseng a fülembe.. Most ez mi?? Annyira rossz ez... :( Persze tudom mindjárt itt a suli, és újra láthatom...

Segítsetek! Azt ne írjátok, hogy felejtsek, mert nem akarok és nem is tudnák, túl sok emlék fűz hozzá...

Köszönöm..

17/L

2012. aug. 29. 22:53
 1/10 anonim ***** válasza:

Milyen romantikus alkat vagy, ez tetszik...

A kérdésedre válaszolva, hagyd a fenébe, csak probléma lenne az egész.

2012. aug. 29. 22:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, mindjárt suli és visszatérnek a régi érzelmek ;)
2012. aug. 29. 22:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kicsit alábbhagyott a lángolásod iránta,de ha a suliban meglátod újra rád fog törni! Emiatt ne aggódj!
2012. aug. 29. 22:55
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, ha találkoztok a suliban, akkor hívd félre és kerek perec beszélj Vele, hogy ez Neked nem jó így.

Az ,hogy nem tudod most mit érzel az érthető, hiszen egész nyáron nem volt köztetek semmi kapcsolat. De ezt ha akarta volna megoldotta volna, hogy legyen. 17 évesen már nem vagy kislány, Te is tudtál volna menni Hozzá, ha megbeszélitek. Szerintem kár kerülgetni a másikat, mert annak csak összezavarodás és rossz érzés lesz a vége. Nyíltan beszéljétek meg szerintem. Ha meglátod a suliban úgyis minden kételyed eloszlik majd :D

2012. aug. 29. 22:56
 5/10 anonim ***** válasza:
tényleg jó ötlet, az, hogy beszéljetek, akkor legalább tiszta vizet öntenétek a pohárba :)
2012. aug. 29. 22:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi :) Sajnos már egy ideje csak kerülgetjük egymást, se hívások, se Sms... Én meg, mint egy kisgyerek olyan szomorúan nézek rá :) De tudja nagyon jól... Nem tudom mire jó ez a szenvedés.. Szeretném aut hinni, hogy "fél az érzelmeitől"... Mert látom abból ahogy rám néz, hogy szeret... Ő se gyerek már... Mégis úgy viselkedünk :D
2012. aug. 29. 23:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azért érzed úgy, h már szinte elfelejtetted, mert nagyon régen taliztatok. Ilyen már velem is volt, de amint újra látod, megint ugyanannyira kellesz neked. Igazság szerint ha egy srác azt mondja neked, h azért nem akar veled összejönni,mert túl jó vagy neki, annak általában nem sok köze van a valósághoz. Lehet h tetszel neki, de vmiért mégsem akar tőled többet, bár nyilván jólesik neki h valaki ennyire érdeklődik iránta, ettől jobb pasinak érzi magát. Én a helyedben nem fűznék túl sok reményt ahhoz, h ez a kapcsolat vmikor is létrejön majd. Inkább nézz körbe, biztos akad még jó pasi a környezetedben. Járj el bulizni a barátaiddal, élvezd a szingliséget, ismerkedj. Komolyan mondom, azzal csak magadat kínzod, ha folyton utána epekedsz. Inkább nyiss a világ felé, próbáld meg tudatosan a jó dolgokat meglátni a mindennapokban is. Hidd el, nemsokára jön majd egy srác, aki viszonozni is fogja az érzéseidet! ;)
2012. aug. 29. 23:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem a fenéket nem gyerek, te is de főleg ő mivel, hogy ő fiú... 17év az még nagyon is fiatal :D A 18 is legtöbbször csak hivatalosan felnőtté válás. Véleményem szerint az, hogy ki hány évesen válik "felnőtté" az adott személytől is nagy mértékben függ.
2012. aug. 29. 23:11
 9/10 A kérdező kommentje:

Azért gondolom, hogy nem vagyunk gyerekek, mert én legalábbis komolynak gondolom magam, és eléggé eltérek a mostani "korosztályomtól." Próbálok kitörni ebből, hogy minden tini 14 évesen már szexel, bulizik, 16-17 évesen drog, pia, meg minden 2. nap buli...

Nem vagyok konzervatív, vannak olyan dolgok amiket megbánok, de azért az életem első helyén nem a drog,pia és más áll... :) De ez a pasi kivétel :) Soha nem ismertem hozzá foghatót...

2012. aug. 29. 23:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát a gyereknek tuti nem kellesz.. már nem azért mondom de ez egy tipikus pasis duma hogy "jobbat érdemelsz nálam"... Ha annyira kellenél neki akkor szakított volna rád időt.. Ez a megbotlás meg.. csak hitegeted magad.Ha nem is akarod akkor is megkell erőltetned magad és elfelejteni ezt a srácot mert ő nem akar téged és amugylegyen büszkeséged.Bár gondolom a falnak beszélek,de azért leírtam.
2012. aug. 30. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!