Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem szeretném kettétörni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretném kettétörni a szívét. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátommal 4-én lesz 2 hónapja,hogy együtt vagyunk. Minden tök jól megy,szeretjük egymást. De néha úgy érzem,hogy nem vagyok szerelmes. Valamikor meg azt,hogy nagyon imádom. Ilyen hullámvölgyben élek. Nem tudnám neki megmondani,hogy szakítsunk vagy valami,félek,hogy összetörném a szívét. Vagy én is megbánnám ha otthagynám. De szerintem nem vagyok annyira nagyon szerelmes belé. :S Szerintetek mit tegyek? Mondhatni ő az első kapcsolatom.

Nem merek senkinek erről beszélni, még a legjobb barátnőmnek sem, félek hülyeséget mondok és lehet nem is gondolom így. De ha már ezen gondolkodom van benne igazság nem? Ha annyira nagyon szerelmes lennék belé ilyen eszembe se jutna :/ Kérlek segítsetek, nem szeretném kettétörni a szívét! De igazából most megyünk mindketten középiskolába, eddig egy osztályba jártunk általánosban :) ő is máshova megy meg én is. Szerintem majd ha elkezdődik a suli meglátjuk hogy bírjuk egymás mellett, hányszor tudunk talizni, de az is megtörténhet, hogy mindkettőnknek megtetszik valaki. Tulajdonképpen most megválaszoltam a problémám. De azért még kiírom,hogy másoknak mi a véleménye erről.:) De ne gondoljátok azt,hogy most már csak kihasználom, mert én nagyon szeretem őt, csak néha úgy érzem nem vagyok szerelmes. Fura érzés.

2012. aug. 30. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Még csak most mész középsuliba? Nem vagy érett még a kapcsolatra ezt úgy hívják nem tudod eldönteni mit akarsz :)
2012. aug. 30. 20:23
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
Én is így vagyok ezzel:S hát szerintem maradj vele együtt... :)max majd ha találsz jobbat szakítasz vele..
2012. aug. 30. 20:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Utolsó! Van kedved beszélni erről üziben? Ha már veled is ez van :/
2012. aug. 30. 20:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen Persze !:)
2012. aug. 30. 20:35
 5/7 anonim válasza:
Törd háromba!
2012. aug. 30. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
igen, abban igazad van, hogy ha nagyon szerelmes lennél, nem gondolkodnál ezen, de ha nem szeretnél még igazán szakítani, akkor várj, meglátod, hogy alakul, meg ha más suliban lesztek, lehet, hogy el is távolodtok egymástól egyébként is.
2012. aug. 30. 20:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Szakítottunk, még szeptember 8-án.

És azóta nem beszélünk, pedig úgy volt,hogy barátok maradunk. De nem hiányzik... meg neki sem én.

És minden rendben van most az életemben! :) Szingli vagyok, de azt hiszem így boldog! :)

2012. okt. 14. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!