Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nem lenne sok ajándék a 8. hónapunkra? És árba nem lenne túl drága? (Azt is figyelembe vettem hogy ő nagyon sokat költ rám! )
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy veszek neki egy ilyen kis plüssállatkát 590ft 1csokit az 300ft előhívatok egy közös képünket az kb:60ft és veszek egy képkeretet hozzá az kb:300ft és az ajándéktasak az olyan 100-200ft körül..! Az összesen 1500ft körül..!2012. aug. 30. 09:46
21/33 anonim válasza:
Sztem meg aranyos ez a tinédzser lamúros ajándékozás! 15 évesen én is igy viselkedtem.
Kérdező, nagyon jó lesz ez az összeállitás. DE! Nem hiszem, hogy egy kamasz fiú örülne vagy tudna mit kezdeni egy plüss játékkal. Én helyette inkább egy motor/autó makettet (vagy amit szeret) vennék, esetleg vmi vicces használati/disztárgyat. Itt van egy-két ötlet, s ha elég ügyes vagy néhányat magad is elkészithetsz!
23/33 A kérdező kommentje:
10:05ös küldtem a kép linkjét üzibe : )
Kedves Prünike!:$ Köszönöm az ötletet.. arról hogy plüssállatkát szeretnék neki venni mert megkérdeztem tőle hogy örülne-e neki és azt mondta hogy igen..!(igazából azért akarom a plüssállatot is mert mesélte hogy múltkor a pólómmal aludt mert o
2012. aug. 30. 10:26
24/33 A kérdező kommentje:
mert ott van náluk egy párducmintás pólóm)
2012. aug. 30. 10:27
25/33 A kérdező kommentje:
és akkor a plüssre gondoltam azért hogy ne a ruhámmal aludjon : )
2012. aug. 30. 10:28
27/33 A kérdező kommentje:
Mi az??
2012. aug. 30. 10:42
28/33 anonim válasza:
Nem tudom, de nőként is haszontalannak találom az ilyen csöpögős ajándékokat, nemhogy még egy férfi. Szerintem ebből a pénzből vegyél valami jó minőségű (vagy mennyiségű)csokit vagy piát.
29/33 anonim válasza:
Jaj, te vagy az a kislány, akinek a "pasija" a bugyijaival, meg ruháival alszik, amit a bátyja mos ki??
30/33 A kérdező kommentje:
szerintem nem haszontalan : ) csokit is kap.. milkát mert azt szereti..de a piát azt nem..néha egy doboz sör..de akkor is csak a bátyjával iszik meg velem..ha nagyobb mennyiségbe iszik akkor meg velem :) Falunapkor egy csomó piát megittunk 6db 3dl 5% heineken.. 1üveg bor meg 2 félliteres 4% sör :D
2012. aug. 30. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!