Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel Facebookon sokat szoktam chatelni. Mindig nagyon jól elbeszélgetünk és mindig megnevetett. Az anyukám és az ő anyukája barátnők és voltam már náluk. Bejött ugyköszönt hogy hellóka :D majd nem a tőlem 2 méterre lévő székre ült hanem mellém :$ de már nem olyan sokat beszélgetünk azóta mert van barátnője.. viszont amikor megint voltunk náluk szintén mellém ült és látványosan izgult.. folyton járt a térde meg minden.. Városnapon pedig ott volt a barátnőjével és először mikor megláttot felhúzta a szemöldökét majd le és megint fel :) annyira cuki volt hogy csak mosolyogtam.. és hiába volt ott a barátnője odajött hozzám megkérdeni hogy nem láttam e a haverját mikor ott volt nem messze... szerintetek lehet belőle valami? nagyon tetszik.. és nem tudom kiverni a fejemből..2012. aug. 29. 21:20
1/2 anonim válasza:
Szerintem bejössz neki. De te ne lépj semmit, és addig ne is hagyd magad, amíg együtt van a barátnőjével.
2/2 A kérdező kommentje:
oké :) köszönöm a tanácsot :) ahogy elnézem nem lesz valami nagyon hosszú kapcsolata azzal a csajjal... :)
2012. aug. 29. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!