Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szex után még kialakulhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után még kialakulhat szerelem?

Figyelt kérdés

Barátnőm az élő példa a következő kérdésemre:

Van barátja már hosszú ideje, de úgy érzi, hogy kiégett a kapcsolata (nem tudom miért nem szakít szegény sráccal?!) és pluszba megismerkedett egy sráccal, akivel összejárnak hetente-két hetente etye-petyézni egy sort. Most azon gondolkozik, hogy szakítana a barátjával, mert mintha szerelmes lenne az "új" srácba. Tőlem kérdezte, hogy szerintem szerelmes lehet-e belé a srác, ugyanis mondta már neki hogy hiányzik neki, meg írta is, gyakran beszélgetnek, sokszor keresi a srác csak úgy együtt lenni is, de jó lenne ha tudná. Kérdezte tőle, hogy ha nem lenne barátja, akkor együtt lenne-e vele, mint pár és azt mondta rá hogy igen. Nos, én meg nem látok bele a srác fejébe... ezért kérdezlek titeket, hogy szerintetek szerelmes lehet-e belé így is? Vagy csak simán kihasználja a fiú? Az ítélekezés nem kell, sztem se tisztességes amit csinál...de a kérdésre válaszoljatok légyszi, hogy tudjak neki tanácsot adni. Köszi.

22/L

2012. aug. 29. 19:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10.: sztem a barátnőm :-) (szerintem is :-) )
2012. aug. 29. 21:06
 12/13 anonim ***** válasza:
10-eske, mivel magadra vetted, ezért te is! :P Amúgy igen, a kérdezőnek van hülye pic.sája. :P
2012. aug. 29. 23:10
 13/13 anonim ***** válasza:
12-es nem nem.. félreérted :P Én nem vettem magamra, csak érdekelt, hogy kire gondoltad. Szóval nem rosszból írtam Neked, csak csodálkoztam volna, ha rám írod, és a válaszodból nem derült ki pontosan. :D
2012. aug. 30. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!